Grand Black’n’Easy Strong – jaka fora, za još jače razbuđivanje

Jutro je deo dana kada nam je energija najpotrebnija, pogotovo tokom kišnog jesenjeg perioda kada bismo da se odmah pokrenemo, razmrdamo i razbudimo. Svi tragamo za rešenjem za brzo i efikasno razbuđivanje, kako bismo što pre mogli da uplovimo u novi radni dan i sve obaveze koje su pred nama

  • 0
Grand kafa

Foto: Grand kafa

Ukoliko ne možete da zamislite jutro bez šolje prave turske kafe, imamo sjajne vesti za vas – Grand Black’n’Easy Strong je idealni izbor! Black’n’Easy u novoj, Strong varijanti, pored brze pripreme i ukusa prave turske kafe, stiže u pojačanoj dozi od 10 grama i donosi još jači ukus i još intenzivnije arome. Ova kafa omogućiće svima da se brzo i lako razbude i započnu dan na pravi način. Zbog svoje jednostavne i brze pripreme donosi uživanje u pravoj turskoj kafi, još intenzivnijeg ukusa, kod kuće.

Za Branka Đurića Đuru Grand Black’n’Easy Strong je baš ta prava turska kafa idealna za razbuđivanje.

- Svima je već dobro poznat moj jutarnji ples uz Grand Black’n’Easy. Međutim, novi Black’n’Easy Strong novi je tajni recept za brzo buđenje. Često se dešava da zbog obaveza dosta kasno legnem, a ujutru me već čekaju nove, zbog kojih moram baš brzo da se brzo probudim i razdrmam. Čak i u žurbi ne odričem se svog omiljenog jutarnjeg rituala kod kuće - uživanja u pravoj turskoj kafi. Osim što je pripremim za minut, Black’n’Easy Strong je moje rešenje za najjače razbuđivanje.

Grand kafa

Foto: Grand kafa

Osim uživanja u karakterističnom punom ukusu prave turske kafe, Grand Black’n’Easy Strong će doprineti iskustvu uživanja u turskoj kafi još intenzivnije arome. Zbog većeg pakovanja, a samim tim i veće količine kafe, odlična je opcija za one koji se ujutru odlučuju za veliku šolju omiljenog napitka.  Obavezno probajte novi Black’n’Easy Strong, a do tada pogledajte novi Đurin spot u kom se razbuđuje brže nego ikada.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA