≫ 

Kako da boravak u kući učinimo zabavnijim

Slobodno vreme koje provodimo u svojim domovima, a koje je u značajnoj meri produženo od kad se suočavamo s pandemijom, pruža nam jedinstvenu priliku da se posvetimo sebi i stvarima koje nas ispunjavaju. Na primer, koliko ste samo puta ranije poželeli da imate više vremena za gledanje popularnih TV serija, kojih sada ima više nego ikad pre?

  • 0
Supernova Foto: Promo

Bilo da ćete vreme u kući koristiti za usavršavanje nekih veština, učenje jezika ili isprobavanje novih kulinarskih recepata, svima nama je ipak omiljeni deo dana kada se udobno smestimo ispred TV-a i uživamo u nekom dobrom filmu, utakmici, reportaži...

U novu eru gledanja televizije uvodi nas kablovski operator Supernova, koji je za korisnike pripremio pametni uređaj „MOVE – TV po TVOM“. Kako već sam prevod reči govori, ovaj uređaj nam omogućava kretanje kroz sadržaje na TV kanalima, što iskustvo gledanja televizije definitivno podiže na viši nivo.

Zahvaljujući naprednim opcijama „pusti ponovo“ i „premotaj unazad“ više ne treba da nas brine ukoliko propustimo neku emisiju ili zakasnimo na prenos utakmice. Sa ovim funkcijama možemo da započnemo emitovanje programa iz početka ili da se vratimo na omiljeni TV sadržaj čak do sedam dana unazad. Pored toga, „MOVE – TV po TVOM“ omogućava korišćenje video kluba sa bogatom ponudom filmova i serija i ono što će posebno obradovati brojne korisnike, a naročito mlađu populaciju, uz ovaj uređaj svaki televizor postaje „pametan“.

Jedini preduslovi za korišćenje ovog uređaja su Supernova kablovska televizija i kućni internet. U ponudi ovog operatora su brojni paketi televizije i interneta kreirani da udovolje različitim potrebama korisnika i i to po ceni od samo jedan dinar tokom prvih šest meseci. Neverovatno brz i pouzdan optički internet koji nudi Supernova obezbediće nesmetano kretanje kroz TV sadržaj i korišćenje svih opcija koje pruža „MOVE – TV po TVOM“.

U danima kada se svet bori sa epidemijom, najmanje što možemo da učinimo je da budemo odgovorni i da više vremena provodimo kod kuće. Uz „MOVE – TV po TVOM“ koji nudi Supernova, dobijamo odgovor na pitanje iz naslova – od sada boravak u kući može da bude i te kako zabavan.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA