Novčanici u ove 4 boje mogu da donesu finansijski prosperitet: Feng šui trikovi za privlačenje novca

Tajne drevne kineske veštine

  • 1
Novčanik, novac, evri Foto: Pixabay

Da biste pokrenuli energiju novca u dobrom pravcu, feng šui ima svoja pravila po kojima bi trebalo da postupite. Naime, po ovoj drevnoj kineskoj veštini, boja novčanika može da bude od velikog značaja.

U vreme kada je feng šui nastao nisu postojala pravila o tome kakav novčanik može da bude "magnet za novac". Ipak, svaka praktična nastava se stalno poboljšava i razvija, uzimajući u obzir novu realnost.

Po današnjem feng šuiju, novčanik predstavlja neku vrstu simbola prosperiteta.

Boja novčanika

Crna je najčešća boja novčanika, a ukoliko i vi imate jedan takav - niste pogrešili. Crna boja simbolizuje bogatstvo i prosperitet. Ako želite da napredujete u karijeri ili privatnom biznisu, odaberite novčanik u crnoj boji.

Crvena boja je simbol vatre. Ako imate crveni novčanik, može se desiti da ćete simbolično "spaliti svoju sreću" kada je reč o novcu. Neki, pak, tvrde da im crvena boja donosi sreću. Ako ste u nekom periodu života imali crveni novčanik i bili zadovoljni finansijskim stanjem, nabavite još jedan - možda vam se opet posreći.

crveni novčanik Foto: Pixabay

Braon je boja kojoj treba da se okrenete ako želite da uvećate ušteđevinu. Takođe, ako ste skloni neodgovornom trošenju, ova boja može da vam pomogne da se obuzdate kad krenete u kupovinu.

Plava boja simbolizuje vodu, pa tako i novčanici u ovoj boji sugerišu da će vaš novac biti "potopljen". Izbegavajte novčanike ove boje.

Roze boja ima jaku simboliku u ljubavi, ali ne i u bogatstvu. Ukoliko želite da uvećate svoje bogatstvo, klonite se novčanika u ružičastim nijansama - mamiće vas da stalno trošite.

Zelena boja obično predstavlja život i rast. Ako uredno poređate novac u zeleni novčanik, možete da se nadate uvećanju prihoda.

Žuta boja može da privuče novac koji ćete brzo potrošiti, ali i brzo zaraditi. Birajte novčanik u boji senfa ili pastelno žuti novčanik da bi novac "cirkulisao". Senf žuta će vam pomoći da uštedite novac, a pastelna će vam doneti više sreće u pregovorima oko plate.

Ljubičasta je slična roze boji i predstavlja ljubav. Najviše pogoduje devojkama koje su u potrazi za partnerom. Međutim, neće vam pomoći u potrazi za bogatstvom.

Kako očuvati novčanik

Da biste privukli novac u vaš novčanik treba da se ophodite prema njemu sa poštovanjem.

Održavajte ga čistim, nemojte u njemu čuvati račune, već samo novac, i to "glavu na glavu". Za metalne apoene najbolje je da imate drugi, manji novčanik koji izgleda poput vrećice za blago.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA