Izaberite sliku i saznajte kakav ste ljubavnik: Nepopravljivi romantičar ili strastveni Kazanova?

Test koji će vas opisati do najintimnijih detalja

  • 3
Pejzaži test ličnosti Foto: Pixabay

Zanimljiv test ličnosti koji otkriva vaš temperament i ono što vas ispunjava u intimnim odnosima, otkriće možda i ono što niste znali o sebi.

Da li vas vodi nekontrolisana strast ili ste, pak, u intimnim odnosima nežni i romantični? Da li pripadate grupi neodoljivih šarmera koji obećavaju vulkanske erupcije u krevetu ili ste posebno senzitivni kad se nađete "u četiri zida" sa voljenom osobom?

Odaberite jednu od četiri fotografije koja vas najviše privlači i saznajte kakav ste ljubavnik.

Slika 1

Za vas emotivni spoj znači jedinstvo od poverenja. Kada se dajete, to radite nesebično, a jedino što očekujete jeste da "druga polovina" ima razumevanja za vašu pomalo buntovničku prirodu.

Vi ste pravi majstori u umeću zavođenja, ali kada dođe do intimnih odnosa, ponekad možete imati blokadu, naročito ako je "druga strana" dominantnija.

Slika 2

Naizgled ste mirni i povučeni, ali u vama se krije pravi vulkan strasti. Vaše umeće u spavaćoj sobi voljenu osobu neće ostaviti ravnodušnom.

Za vas definitivno važi ono - tiha voda breg roni. Staloženi ste, odgovorni i smerni, pa se od vas ne očekuje spektakl kakav umete da priredite osobi koju volite.

Slika 3

Često su vam očekivanja iznad realnosti. Vaš avanturistički duh i nagon retko ko može ispratiti, pa vam nisu strani i "višestruki" odnosi. Skloni ste preljubama jer uvek želite više od onoga što imate, a egzibicionizam vas nagoni da istražujete i eksperimentišete.

Ipak, kada jednom nađete partnera sličnog vama, možete računati da ste ostvareni na svim poljima. Vama je strast najjači pokretač.

Slika 4

Vi ste nežan ljubavnik koji ostavlja trajan utisak. Intimno druženje koje priređujete voljenoj osobi se pamti i kada emotivnoj vezi dođe kraj. Senzibilitet koji vas krasi "drugu polovinu" nepogrešivo "obara s nogu" - rođeni ste sa talentom pravog Kazanove.

Ne skrivate da ste zaljubljenik u život i sva uživanja koja on pruža. Vode vas instinkti i uvek dobijate sve što poželite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA