Hrana bez aditiva

Ako ste ljubitelji sireva i namaza, Mlekara Šabac Vam garantuje 100% ukusa koji obožavate, 100% prirodnih sastojaka bez ijednog aditiva i konzervansa, koji Vas 100% inspirišu da se hranite zdravo i pripremate obroke kojima se raduju Vaši najmiliji

  • 5
Mlekara Šabac Foto: Promo

Iako vam se čini teško, stvaranje zdravih životnih navika, poput onih u ishrani, zapravo može biti jednostavno ako birate prirodne namirnice – bez aditiva, konzervansa i od mleka.

Takvi su sirni namazi Mlekare Šabac – Sirko i A la kajmak ali i Mediteraneo, Mediteraneo morska so i Mladi sir istog proizvođača. Ovi autentični ukusi dolaze iz Mačve gde se mleko otkupljuje sa domaćih farmi, a zahvaljujući najvišim standardima u proizvodnji hrane postiže se njihov vrhunski kvalitet. Za ove proizvode Mlekara je nedavno dobila priznanje Privredne komore Srbije u vidu žiga „Čuvarkuća“ i na taj način potvrdila natprosečan kvalitet mlečnih proizvoda stvorenih u Srbiji, u potpunosti od domaćih resursa. Zato je važno da svoje zdrave navike bazirate na pravim izborima.

Koliko puta ste se zapitali hranite li se zdravo ili ne, da li ste prilikom kupovine pročitali deklaraciju i da li ste napravili, pravi, dobar izbor...sve nas muče iste muke...  Najčešće opravdanje ili izgovor je nemanje vremena, kupovina u hodu, niz aktivnosti koje čekaju baš na Vas...

Ipak, hrana bez aditiva i konzervansa nalazi Vam se na dohvat ruke jer još uvek ima proizvođača prehrambenih proizvoda koji žele da ponude i sebi i drugima 100% prirodne namirnice. Na primer, mleko i mlečni proizvodi neophodni su za održavanje organizma u dobrom stanju, a veoma je važno da ono što unosimo u organizam bude 100% prirodno. To važi za sve mlečne proizvode, a posebno se odnosi na sireve, sirne i kajmak namaze.

Mlekara Šabac već decenijama i pre nego što su nastupili trendovi u konzumiranju hrane bez konzervansa i aditiva, a potrošači postali edukovani o značaju sastava, upravo svojim sirnim namazima A la kajmak i Sirko, ali i sirevima Mediteraneo i Mladi sir omogućila Vam je da se hranite zdravo.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    15. januar 2021 | 19:22

    Apsolutni i bezrezervni respekt za mlekaru u Sapcu i odluku kojom opravdavaju nasa ocekivanja...!♡

  • 1993

    15. januar 2021 | 18:02

    Kajmak, Sirko, mladi sir i mleko najbolje sto postoji od njih.

  • Jaca

    15. januar 2021 | 18:45

    Samo domace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA