Koja mandala vam se najviše dopada? Upravo ona otkriva šta vas čeka na putu do uspeha

Mandala ili krug koristi se u duhovnim budističkim ritualima

  • 0
Zlatne mandale

Foto: freepik.com/pixabay.com/all-free-download.com

Mandala je okrugli ritualni simbol koji predstavlja simbolički kosmos u metafizici. Vedski obredi koriste određene simbole kako usmerivače pažnje za one koji ih tumače za uspostavljanje svetog prostora koji doprinosi miru i harmoniji.

Kako biste uradili test ličnosti i pronikli dublje u svoje "ja", uradite sledeći test tako što ćete se fokusirati na ova tri simbola.

Potrebno je da podstaknete deo "krunske čakre" usresredivši se mislima na predeo iznad glave, prenosi Atma.hr. Pažljivo odaberite jednu od figura prikazanih na slici koja vam najviše privlači pažnju oblikom, a onda pročitajte tumačenja.

Mandala 1

 

Ako ste izabrali prvu figuru (s leva na desno) svesni ste svojih spiritualnih moći, ali i toga da ono što ste gradili godinama može tek u budućnosti dati plodonosne rezultate.

Ne treba vam niko da potvrdi ovu tezu, vaša intuicija je do te mere razvijena da nekada imate i proročke veštine. Takođe, na putu uspeha, mnoge ste rizike mimoišli baš zahvaljujući tom šestom čulu. Oslonite se na svoje moći i uspeh je zagarantovan na svakom polju.

Mandala 2

 

Demoralisani ste. Jednostavno vam stvari nisu išle po planu, ali ste se slepo držali jedne putanje, ne rizikujući da napustite svoju zonu komfora. Imate utisak kao da ste zaglavljeni u vremenu i prostoru, ali i okruženju koje vam apsolutno ne odgovara.

Vreme je da se odreknete jednog dugogodišnjeg poroka. Kada promenite samo jednu sitnicu u svom životu, točak sudbine će raditi za vas. Poštujte ovaj zakon metafizike.

Mandala 3

 

Vi ste odabrali novu životnu fazu. Ako ste izabrali ovu mandalu, znak je da vam uskoro sledi potpuni preokret u životu. Nije da niste čeznuli za tim. Podvukli ste crtu i hrabro rešili da započnete borbu sa novim izazovima.

Očekujte uspone i padove, ali i satisfakciju koju ćete osećati nakon pobede nad samim sobom. Čestitamo, uspeli ste da, nakon iscrpljujućeg bilansa, svedete račune i sebe pogledate u ogledalu racionalnosti. Računajte, ipak, da ste tek u podnožju planine, ali s pogledom i ambicijom da osvojite njen vrh. Uspećete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA