Muškarci, provaljeni ste: Boja očiju otkriva vaš karakter i namere

Šta sve boja očiju može da kaže o vama

  • 5
oči muškarac čovek Foto: Shutterstock

Od količine pigmenta melanina zavisiće boja očiju koja je takođe uslovljena i genetikom, ali od davnina se smatralo da boja očiju može da odredi i naš karakter. Nauka još nije potvrdila ovu vezu.

Ipak, kada sledeći put pogledate muškarca u oči, obratite pažnju na boju - to vam može dati neke smernice, ali i otkriti njegove namere.

Smeđe oči

braon oči muškarac čovek Foto: Shutterstock

Smeđa boja očiju kod muškarca otkriva crtu senzibiliteta i topline kakvu nema nijedan od ostalih navedenih tipova muškaraca. Ova boja je najčešća kod ljudi (55%) i povezuje se za energijom Zemlje, ali i kreativnošću. Muškarci sa braon bojom očiju spadaju u najiskrenije, takođe imaju i naglašen seksualni nagon.

Plave oči

Plave oči, muškarac Foto: Pixabay.com

Muškarci sa svetlo-plavom bojom očiju su nešto mirnijeg temperamenta, pa nereko deluju hladno i nezainteresovano. Ipak, stvari osećaju vrlo intenzivno, pa im naizgled blaga priroda služi u svrhu mehanizma odbrane. Ne vole konfliktne situacije, ali u intimnim odnosima mogu pokazati i onu žestoku stranu. Skloni su porocima.

Zelene oči

Zelene oči muškarac čovek Foto: Shutterstock

Zelena boja očiju smatra se najređom u populaciji, svega 2%. Simbol je harizme i neodoljive privlačnosti (to nam je već jasno). Pogubni po ženski rod, muškarci sa ovom bojom očiju skloni su manipulaciji, a neretko se služe i lažima. S druge strane, sa njima hedonizma i zabave nikada neće nedostajati.

Oči boje meda

oči boje meda muškarac čovek Foto: Shutterstock

Muškarci sa ovakvom bojom očiju su fatalni. Ova kombinacija nastala je od smeđe boje sa dodatkom bakarnog pigmenta. I zaista, deluju fascinantno i hipnotišuće kada ih gledate. Ovakvi muškarci su vrlo strastvene prirode i takmičarski su nastrojeni. Međutim, kada vas osvoje, imaju nagon da krenu u dalje pobede. Umeće je zadržati im pažnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA