Iznenadite voljenu osobu za Dan zaljubljenih neobičnim cvećem koje nosi posebnu poruku

Dan zaljubljenih je pred vratima, a cveće je tradicionalna ideja za poklon. Crvene ruže su najčešći izbor, ali koje je najbolje cveće pokloniti voljenima?

  • 2
Dan zaljubljenih Foto: Shuttertock

Cveće je glavni elemnt za Dan zaljubljenih, posebno ruže, i praktičan je izbor. Viki Vilson, menadžerka za dizajn proizvoda u Interflori, izdvaja pet najboljih vrsta cveća koje ćete poslati za Dan zaljubljenih.

Ako želite da idete tradicionalnom rutom, vaš partner bi verovatno bio oduševljen kad bi na praznik zaljubljenih primio buket ili jednu crvenu ružu.

Crvene ruže su glavni izbor i simbolizuju romantičnu ljubav i predanost, navela je Viki.

- Ali nisu sve crvene ruže jednake. Ako zaista želite da iznenadite svoju ljubav ovog 14. februara, onda ruže moraju biti rubin crvene, duge stabljike i raskošne - objasnila je menadžerka.

Viki preporučuje traženje premijum sorte crvenih ruža. Ove vrste crvene ruže verovatno nećete naći u lokalnom supermarketu, ali cvećare će, zato, imati zalihe uoči romantičnog dana.

Ako ste umesto toga odlučili da proslavite Valentinov dan, pošaljite buket ružičastih ruža - one simbolizuju zahvalnost i priznanje.“

Cveće, tulipani Foto: Pixabay.com

Lale

Lele su još jedan pogodan izbor za Dan zaljubljenih, bilo da želite da obradujete ljubavnika, dete ili najboljeg prijatelja. Crvene lale simbolizuju savršenu ljubav, čineći ih sjajnim izborom za nekoga ko je poseban u vašem životu. Ljubičasta takođe deluje jer ima kraljevsku nijansu što još više daje na značaju osobi kojoj poklanjate.

Protea

Protea, cvet Foto: Pixabay.com

Nikad čuli za Proteu? Protee su najbolji izbor za nekoga ko voli nešto malo drugačije i van klišea. Ako vaš partner voli neobične stvari, preskočite uobičajene poklone i umesto toga odlučite se za ovaj cevt. Ovi upečatljivi cvetovi sigurno će ga osvojiti. Protea je prilično elastično cveće koje može da izdrži čak i požar, pa pretpostavljamo da ovo možete da pošalje poruku da želite da negujete vašu vezu, govoreći partneru da  želite da ostanete jaki zajedno.

Ljutić

Ljutić, cvet Foto: Pixabay.com

Ljutić je jedan od vesnika proleća, ali ovaj zapanjujući cvet savršeno se uklapa i za Dan zaljubljenih. Ovo cveće će vašem partneru poslati poruku da ste zaljubljeni, a ako ste u svađi, ovaj cvet, uprkos svom nazivu, simbol je pomirenja, pa time i najbolji izbor za ovu priliku.

Dalija

Dalija, cveće Foto: Pixabay.com

Dalija bi bila fantastičan dodatak Valentinovom buketu. Od viktorijanske ere steznika i velikih suknji, za dalije se smatra da znače životno opredeljenje ili trajnu vezu. Pošaljite buket ovih jedinstvenih cvetova inspirisanih pompom da biste ih obavestili da želite da ostatak života provedete s ljubavlju vašeg života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. januar 2021 | 22:40

    Ja volim zene i one vole mene ali nije u redu ja im poklonim cvece ,paznju ,razumevanje ,neki poklon a oni meni svoje gace,pa sta ja da radim sa tolikim njihovim vesom da otvorim second shop,sta vi mislite 👫💃

  • Raska

    27. januar 2021 | 22:49

    Pocelo je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA