I čisto i održivo: EKO-sredstva za blistav dom su "must have"

Gde da pronađem sve što mi je potrebno za održavanje domaćinstva? Odgovor na to pitanje pružaju vam dm drogerije, koje nude pregršt proizvoda za održavanje domaćinstva, među njima i one "zelene", poznate po tome što se prave od obnovljivih sirovina i sadrže manje hemikalija.

  • 0
Denkmit

Foto: Promo

U prethodnom periodu proveli smo previše vremena kod kuće. Neki od nas su tada shvatili koliko uživaju u čišćenju i sređivanju, dok su drugi uvideli da im zbog tih aktivnosti ostaje malo vremena za neke bitnije i lepše trenutke. Svakako, i jedni i drugi došli smo do istog zaključka – da svi volimo da nam prostor u kojem živimo bude mirišljav, blistav i čist. Dom je mnogo više od četiri zida i zato nam je stalo da on uvek blista.

"Zato što se osećam bliže prirodi!"

Kada kažete eko-proizvodi, jedna od prvih asocijacija obično budu dm drogerije, uveliko prepoznatljive po održivosti i savesnom odnosu prema okolini koji su utkani u sve segmente poslovanja kompanije – počevši od ambalaže, pakovanja, transporta, recikliranih materijala, sve do najraznovrsnijih eko-proizvoda.

Kada je u pitanju higijena životnog prostora, bilo da želite da očistite mrlje i prljavštinu u kuhinji, kupatilu, dnevnoj ili spavaćoj sobi i tako osvežite svoj dom, vaše saveznike možete pronaći u širokoj paleti Denkmit proizvoda privatne robne marke dm. Ljubitelji Denkmit Nature linije za održavanje domaćinstva posebno su naklonjeni ovom brendu budući da njegovi proizvodi ne sadrže dodatne konzervanse i boje. Pored toga, time što koristite Denkmit nature proizvode, koji se prave u skladu s najvišim ekološkim standardima, doprinosite očuvanju životne sredine.

Denkmit

Foto: Promo

Kako bismo očuvali našu planetu za generacije koje dolaze, dovoljni su i mali doprinosi u vidu promena svakodnevnih navika, poput upotrebe ekoloških sredstava za higijenu kupatila, kakvi su upravo proizvodi ove prepoznatljive linije u dm-u. Pored brižljivog odnosa prema prirodi, Denkmit se pokazao kao odličan saborac u borbi protiv neželjenih „stanovnika“ kupatila – svih bakterija i mikroorganizama koji se pojavljuju na sanitarijama.

Još jedno eko-rešenje za blistav dom stiže iz dm drogerija. Reč je o poznatim Saugstark&Sicher kuhinjskim ubrusima, maramicama i toalet-papiru koji se prave od recikliranih materijala i čijom upotrebom direktno doprinosite smanjenju štetnog otpada.

Pitanje KAKO da živite odgovorno, više neće biti izazov – dovoljna je rešenost da poklonite poverenje ekološkim alternativama proizvoda koje svakodnevno upotrebljavamo. U preko 100 dm drogerija u zemlji čeka vas EKO-program za održavanje domaćinstva koji će vašem domu pružiti potrebnu blistavost, a vas učiniti pravim saveznikom prirode.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA