Test koji otkriva u kakvom ste okruženju: Izaberite hvatač snova i saznajte kakva vam je energija

Širite li pozitivnu energiju ili upijate negativnu?

  • 0
Hvatač snova

Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Hvatač snova je drevni indijanski rekvizit koji je, prema verovanjima, vezan za cirkulaciju dobrih i loših snova koji imaju uticaj na našu podsvest, pa samim tim i na našu budućnost.

Indijanci su tradicionalno postavljali ručno pleteni krug koji liči na paukovu mrežu iznad glave osobe koja spava. "Zadatak" hvatača bio je da zaustavi loše snove, a samim tim i da "otkloni zlo" iz blizine onog koji spava.

Izaberite hvatač snova koji vas najviše privlači i saznajte kakvo je vaše energetsko polje - da li ste zaštićeni od negativnih uticaja ili ih upijate.

Hvatač snova #1

 

Vi kao da sebično, ali nesvesno čuvate negativnu energiju. Razmislite da li ste u poslednje vreme bili izloženi lošim uticajima i da li su vam se dešavale neke nepredviđene situacije koje su vas izbacile iz ravnoteže. Ako je odgovor potvrdan, zapitajte se koliki je to uticaj ostavilo na vas i kad ste se poslednji put od srca nasmejali.

Uprkos svemu, ne očajavajte, situacija nije nepopravljiva. Eliminišite ono što vas muči, sklonite se od osoba koje vas zasipaju negativnim rečenicama i shvatićete koliko ste, zapravo, snažna osoba. Entuzijazam će navirati u velikim talasima!

Hvatač snova #2

 

Vaša sposobnost da maštu pretvorite u realnost je fascinantna. Ipak, postoji jedan delić vaše ličnosti koji vas koči na putu svih ostvarenja. Počnite da delite svoju intimu sa drugima kako biste se oslobodili tog malog negativnog segmenta koji vam ruši neke snove.

Otvorite svoje srce i spoznaćete sve lepote koje život ima da vam ponudi, na vama je samo da ih prihvatite. Vi možete biti "lekoviti" za sve one koji vas okružuju.

Hvatač snova #3

 

Nemirnog ste duha, pa često taj nemir prenosite i na druge. Neophodan vam je balans u bilo kojoj sferi života. Ne dozvolite da posmatrate svet crno-belo, jer time pravite radikalne selekcije i ne dozvoljavate nekim kvalitetnim osobama da uđu u vaš život. Možete propustiti mnogo dobrih prilika.

Potrebno je da samo malo "udaljite sliku", zastanete i pustite druge vam se predstave. Bićete iznenađeni ovom malom promenom koja može pozitivno uticati na vaš život.

Hvatač snova #4

 

Vi ste neko ko širi pozitivnu energiju gde god se pojavi, vaše je društvo uvek poželjno. Ipak, pored nekih ljudi se osećate previše iscrpljeno, što je opomena da ne možete uvek i svima biti dostupni i na raspolaganju.

Malo društvene selekcije ne bi bilo na odmet. Ne ustručavajte se da se distancirate čak i od osoba iz najbližeg okruženja ukoliko shvatite da vam one "crpe energiju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA