Uz ove aparate uštedite i do 3 sata u kuhinji svakog dana

Obožavate da jedete gulaš, ali vam 3 sata za pripremu istog deluje kao luksuz koji ne možete sebi da priuštite? Želite da se hranite zdravije, ali ne želite da se odreknete vaših omiljenih ukusa? Mislite da previše novca trošite na naručivanje hrane?

  • 0
Kuhinja Foto: Unsplash/Jason Briscoe

Šta ako bismo vam rekli to da vam ništa od pomenutog više ne mora stvarati brige?

Industrija je spremila odgovor na novonastale izazove savremenog čoveka. Pouzdani brendovi opreme za domaćinstvo idu u korak sa vremenom i proizvode male kućne aparate i posuđe koji značajno ubrzavaju i olakšavaju proces kuvanja, kao i kućnih poslova. Sve se više potencira i značaj koje kvalitetno posuđe za kuhinju ima u pripremi hrane.

Posuđe za kuhinju vrhnuskog kvaliteta, kao i moderni aparati omogućiće ekifasnu potrošnju električne energije i optimalnu pripremu hrane. U prodavnici Lupo Marshall možete pronaći verne saveznike u nameri da pripremite vaše omiljene specijalitete na efiksan način, pritom ne žrtvujući vreme posvećeno dragim ljudima i poslu.

U nastavku teksta, predstavljamo vam 5 praktičnih i inovativnih kuhinjskih aparata uz koje će vam kuvanje opet predstavljati uživanje i zadovoljstvo, te uz koje ćete dobiti mogućnost da u svojim omiljenim ukusima uživate bez griže savesti!

Posuđe kuhinja Foto: lupomarshall.com

#1 Friteza na vruć vazduh - zdrava i brza hrana više nisu suprotstavljene strane

Ljubitelj ste brze i pržene hrane?

Ne brinite, sasvim je izvesno da niste jedini. Na kraju krajeva, ko bi mogao da odoli hrskavoj strukturi pržene piletine, pomfrita i kolutića od luka? Ipak, svi znamo i da ovi specijaliteti pripremljeni na tradicionalni način, u fritezi punoj ulja i masnoća, nisu optimalna opcija za naše zdravlje.

Sećate se da smo vam pomenuli da ćete imati priliku da u svojim omiljenim ukusima uživate bez griže savesti?

Da, moguće je! Odgovor je inovativni kućni aparat - friteza za prženje bez ulja, koja će omogućiti pripremu vaših omiljenih prženih jela sa 80% manje masti! Uz to, značajno ćete uštedeti vaše vreme, jer nećete morati da stojite pored šporeta i okrećete hranu dok se prži - ovaj aparat, nakon pokretanja programa radi sve umesto vas!

Friteza za prženje bez ulja funkcioniše po principu obrade hrane kruženjem vrelog vazduha oko namirnica, na temperaturama u rasponu od 80 do 200 stepeni Celzijusa. U ovom uređaju možete pripremati sve vrste namirnica - povrće, meso, pečurke i različite vrste poslastica poput krofni!

Uz Lupo Marshall fritezu na vruć vazduh dobijate i praktični dodatak za ražnjiće i grilovanje, tako da možete uživati u omiljenim ukusima jela sa roštilja, bez ikakvog dodatka ulja. Višenamenska upotrebljivost, jedna je od glavnih prednosti ovog uređaja, koja uz zdrav način pripreme predstavlja neizostavan element kuhinje svakog pravog gurmana!

Posuđe kuhinja Foto: lupomarshall.com

#2 Digitalni ekspres lonac - ekspresno ukusna i zdrava hrana

Ekspres lonac je već dugo vremena neizostavan element kuhinje svakog domaćinstva. Uz ovaj uređaj moguće je pripremiti kvalitetan i ukusan obrok u svega 30-tak minuta bez ikakvog zalaganja. Ekspres lonac osvojio je srca brojnih generacija, zahvaljujući svojoj visokoj efikasnosti - sve što treba da uradite jeste da stavite hranu u lonac i on odradi ceo posao!

Predstavnik nove generacije ekspres lonca je digitalni ekspres lonac, koji funkcije podiže na još viši nivo. Napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, zapremine dovoljne da napravi ručak za celu porodicu, digitalni ekspres lonac je potreban svakom savremenom domaćinstvu.

Digitalni ekspres lonac iz prodavnice Lupo Marshall, visoko je funkcionalan i kvalitetan, i garantuje pouzdanog saveznika u kuhinji dugi niz godina. Snage je 1000 W, a obložen je posebnim premazom koji sprečava lepljenje hrane za površinu lonca, što znači manje korišćenje ulja u pripremi hrane, i brzo i lako čišćenje lonca!

Ukoliko ste ljubitelj kuvane hrane, a suočavate se sa manjkom vremena, ekspres lonac je pravi izbor za vas. Nabrajamo samo nekoliko jela koja možete pripremiti za tili čas uz pomoć ovog neprevaziđenog uređaja:

  • Pirinač – 12 minuta srednje vreme (maksimum. 20 minuta – minimum 5 minuta)
  • Čorbice – 30 minuta srednje vreme (maksimum 40 minuta – minimum 25 minuta)
  • Supe – 25 minuta srednje vreme (maksimum 40 minuta – minimum 15 minuta)
  • Pasulj – 25 minuta srednje vreme (maksimum 35 minuta – minimum 15 minuta)
  • Riba – 5 minuta srednje vreme (maksimum 15 minuta – minimum 1 minut)
  • Piletina – 13 minuta srednje vreme (maksimum 23 minuta – minimum 3 minuta)
  • Gulaš – 20 minuta srednje vreme (maksimum 30 minuta – minimum 10 minuta)

#3 Mikser za testo - multifunkcionalni uređaj koji višestruko štedi vaše vreme

Kada bi morali da izaberemo jedan kuhinjski aparat u koji treba da uložite vaš novac to bi bio. Svaki ljubitelj poslastica i testa, zna koliko je kvalitetan mikser važan za krajnji rezultat. Da li će testo biti savršeno umešeno, ili će krem za kolače i torte biti savršene strukture - direktno zavisi od kvaliteta uređaja kojim se priprema.

Lupo Marshall mikser za testo kućni je aparat sjajnih karakteristika, jačine od čak 1000 W, tako da pored standardne pripreme kremova, filova i šlaga za dekoraciju, ovde možete pripremiti i sve vrste testa kao što su ona za hleb i fina peciva!

Kako će vam ovaj uređaj uštedeti vreme?

Zahvaljujući zapremini posude od nerđajućeg čelika od čak 5l, moći ćete da odjednom pripremite velike količine testa, čime ćete uštedeti svoje dragoceno vreme. Budući da ovaj misker poseduje mogućnost podešavanja brzine, jedina obaveza oko njega biće - pritiskanje tastera za početak rada.

Za to vreme, moći ćete da obavljete druge aktivnosti bez obaveze stalnog nadgledanja ili mućenja. Mikser dolazi sa čak 3 nastavka - kukom za testo, ravnom mešalicom, kao i mutilicom za jaja.

Hrana jelo Foto: Unsplash/Sam Moqadam

#4 Super secko - nezamenljivi uređaj za brzu pripremu hrane

Super secko je diskretni heroj svakog domaćinstva. Zahvaljujući ovom uređaju priprema jela je značajno olakšana i ubrzana. Ovaj vrlo pristupačan kuhinjski aparat secka sve vrste povrća potrebne za pripremu tradicionalnih, domaćih specilteta za tili čas!

Više nećete morati da brinete o neprijatnim mirisima nakon sečenja belog i crnog luka, a tvrda šargarepa biće sitno iseckana i spremna kao dodatak jelu za svega desetak sekundi. Super secko je jedan od osnovnih alata za uštedu vremena u kuhinji, i definitivno je isplativa investicija.

Super secko iz Lupo Marshall prodavnice, ima set dvostrukih noževa od nerđajućeg čelika i dve brzine rada. U njemu pored seckanja povrća, možete praviti i različite putere, paštete i piree.

Ovaj uređaj je vrlo lak za upotrebu i održavanje. Budući da je posuda od stakla, a noževi od nerđajućeg čelika, pogodna je za pranje u mašini za sudove, što će dodatno uštedeti vaše vreme.

#5 Slow cooker - brzi tempo života i sporo kuvana hrana

Svesni smo da zvuči kontradiktorno - kako to sporo kuvanje može da štedi vreme?

Istina je ipak, da se ušteda vremena dešava i onda kada ne morate da brinete o kuvanju, već možete da uživate u svom slobodnom vremenu dok kuhinjski uređaj radi sve za vas, a takav je upravo - slow cooker, krčko aparat za sporo kuvanje. Ovaj aparat namenjen je za sporo kuvanje jela koja se dugo i tiho krčkaju.

Zamislite da nedeljni ručak više nikada ne oduzima više vremena nego što je potrebno da se sastojci naseku i stave u uređaj? Slow cooker omogućava upravo to. Zahvaljujući svojoj izradi, u njemu je nemoguće zagoreti jelo. Postiže temperaturu od 95-98 stepeni Celzijusovih, te se u njemu ključanje održava na blagoj i kontrolisinoj vatri.

Ovim putem je nemoguće prekuvati hranu, a zahvaljujući keramičkoj posudi debelih zidova, ne morate brinuti o tome da će vam hrana zagoreti. Tri programa za sporo kuvanje hrane omogućavaju pripremu hrane od 6 do 10 sati kuvanja uz ekstremnu malu potrošnju energije, što ga čini i vrlo ekonomičnim uređajem!

Uživajte u najlepšim ukusima dugo i sporo kuvane teletine, svinjetine i različitih vrsti tradicionalnih i domaćih jela investirajući u pristupačni krčko za sporo kuvanje hrane.

Pametno uložite u neki od ovih kuhinjskih uređaja i ponovo unesite živost u vašu kuhinju i uživajte u pripremi vaših omiljenih jela!

Uz pomenute kuhinjske aparate sa spiska u proseku, uštedećete i do 3h u kuhinji svakog dana, budući da ćete za vreme dok aparati sami spremaju hranu, moći da uživate u aktivnostima koje volite, bez posebne pažnje na proces pripreme. Uštedećete i novac i omogućiti sebi i vašoj porodici najukusnije specijalitete spremljene na najzdraviji mogući način!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA