Ono što prvo vidite na ovoj optičkoj iluziji otkriva vaše tajne slabosti u ljubavi

Da li ste plašite ljubavi ili ste, pak, zavisni od "leptirića u stomaku"?

  • 3
Mozgalica Foto: Instagram/olegshupliak_official

Kad se zaljubimo, svi osećamo isto - preplavljeni smo blaženstvom i osećamo "leptiriće u stomaku".  Psihologija bi mogla da objasni uzrok takvih osećanja, ali kako da objasni posebnu slabost prema, recimo, muškarcima s bradom? Ili, ženama sa tetovažama?

Svi znamo da ljubav nadilazi hormone i životinjski instinkt. Zapravo, za svaku osobu koja se zaljubi postoji nešto posebno i različito u vezi sa osobom koja ju je privukla. Svakako, kada se zaljubite rizikujete da vam se srce slomi, ali ljubav vredi te boli. Zašto bismo se inače stalno vraćali "po još"?

Možda ste iskusni ljubavnik koji dobro zna svoje slabosti ili ste tek početnik i nemate predstavu kuda vas put vodi. Nije važno u koju kategoriju spadate, došli ste na pravo mesto. Ovaj test će vam pomoći da otkrijete zbog čega ste potpuno slabi u ljubavi, uprkos svemu što već znate.

Sve što treba da uradite je da memorijski zabeležite prvu stvar koju vidite na ovoj slici.

1. Ako ste videli maskiranu ženu 

Najatraktivnija stvar u ljubavi, prema vašem viđenju, je uzbuđenje.

To ne mora nužno značiti da ste usresređeni na strogu monogamiju, ali budimo realni, ne bi bilo iznenađujuće da jeste. Volite one rane dane zaljubljivanja, kada još niste sasvim definisali odnos. Te igrice toplo-hladno daju vam elan kakav samo zaljubljenost može da donese.

Ti rani dani romantične ljubavi su nešto posebno i to svakako treba negovati, ali ljubav može i trebalo bi da bude mnogo više od toga.

2. Ako ste videli par 

U ljubavi su vam najvažniji sigurnost i stabilnost.

Želite da budete istovremeno i hladni i vatreni kako bi odnos imao nijanse, ali vaša potreba za stabilnošću ne dozvoljava da pravite rizične poteze. Ako ste usamljeni, to je od straha da se ne naruši vaša zona komfora i dođe to momentalnog oslobađanja od omči koje ste sami sebi nametnuli.

Sigurnost je sjajna, ali potrudite se da budete svesni činjenice da ona dolazi s vremenom.  Kada postepeno budete sticali poverenje i pružali ga, uživaćete u ljubavnom uspehu na duge staze.

3. Ako ste videli prazan čamac 

Kad se zaljubite, posebno vas privlači odlazak u nepoznato.

Upoznavanje nekog novog i korak u nepoznato jedna je od najprimamljivijih stvari koje možete zamisliti - i to je ono što vas čini tako neverovatno privlačnim u očima suprotnog pola.

Sjajno je imati ovaj način razmišljanja o nepoznatom, ali imajte na umu da su ljudi za vas više od zabavne avanture. Podjednako uzbudljivo može biti i upoznavanje nekoga na dubljem nivou.

4. Ako ste videli lađara

Ako ste prvi put videli lađara u daljini kada ste pogledali sliku, najatraktivnije u zaljubljivanju za vas je spas od strahova.

Za vas je svaki dan proveden u stalnoj borbi sa strahovima i nesigurnošću. Kada sretnete nekoga ko vas može izbaviti iz vrtloga tih osećanja, taj doživljaj za vas ima opijumsku zavisnost od ljubavi.

Dobro je što znate da vas otvaranje srca povezuje sa svetom uopšte, ali samo dok držite stvari pod kontrolom. Niko drugi ne može da „popravi“ vas ili vaše probleme.

Na kraju krajeva, ljubav ne čini čoveka celim, ona samo pruža podršku kada osetite da vam je teret života previše težak...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA