Kako da skinete mrlje od tamnog laka za nokte? Ovaj jednostavan trik rešava problem očas posla

Koliko god da tamne nijanse laka za nokte izgledaju efektno, tolika je muka ukloniti ih sa noktiju, a često i sa prstiju

  • 0
zeleni lak za nokte, foto printscreen Instagram

zeleni lak za nokte, foto printscreen Instagram

Tamne nijanse laka za nokte izbor su pripadnica nežnijeg pola svih generacija. Ono što se, međutim, javlja kao problem prilikom uklanjanja laka su tamne mrlje koje ostaju na nokatnoj ploči, ali i na prstima.

Zbog jakog pigmenta koje tamni lakovi za nokte imaju, mrlje mogu da se zadrže i po nekoliko dana – aceton ili uljani skidač laka za nokte su tu uglavnom nemoćni.

Da biste rešili ovaj problem, koristite pastu za zube. Kozmetičarka Betin Goldštajn podelila je na Instagramu snimak na kom se vidi kako kaladont uspešno uklanja sve tragove tamnog laka.

- Trljajte nokte pastom za zube dokle god mrlja ne nestane – savetuje Goldštajnova.

Ipak, ona upozorava da sastojci koje sadrže paste za zube mogu lako da isuše nokatnu ploču.

Zbog toga savetuje da kaladont ne koristite često za uklanjanje fleka od tamnijih nijansi lakova za nokte, te da posle ovog tretmana obavezno dobro operete ruke mlakom vodom i sapunom, osušite ih i umasirate hranljivu kremu koju ćete naneti i preko noktiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA