≫ 

Isprobala trik za kuvanje jaja pa u Hitnoj zbog povreda bila 5 sati: "Eksplodiralo je, vrištala sam"

Voditeljka je pred kamerama isprobala trik i izvela ga bez problema, a Ejn se zainteresovala i rešila da i sama tako pripremi jaja za doručak

  • 4

Ejn Linč (35) mama dvoje dece, u jednom britanskom jutarnjem programu videla je trik za pripremanje poširanih jaja koji je rešila da isproba. Nažalost, zbog toga je gorko zažalila.

Naime, trik je u tome da se jaje razbije u šolji u kojoj je malo vode. Šolja se potom stavi u mikrotalasnu i, navodno bi, za minut trebalo da dobijete savršeno poširano jaje.

Voditeljka je pred kamerama isprobala trik i izvela ga bez problema, a Ejn se zainteresovala i rešila da i sama tako pripremi jaja za doručak.

- U subotu ujutro smo moj suprug Džoni i ja ustali, spremili decu i ja sam krenula da spremam doručak. Napunila sam šolju vodom, razbila jaje i ubacila ga i ubacila šolju u mikrotalasnu na 60 sekundi. Jaje je bilo prekuvano pa sam uradila isto to, ali ovog puta sam drugo jaje kuvala 50 sekundi.

Kad je mikrotalasna završila, izvukla sam šolju i u narednoj sekundi jaje je eksplodiralo a ključala voda je završila na mojim grudima, licu i vratu. Počela sam da vrištim, Džoni me je odveo u kupatilo i počeo da me poliva ledenom vodom - kaže Ejn, koju je muž potom odvezao u Urgentni centar.

Smeštena je odmah, a kako sama kaže sve vreme u glavi joj je bilo to koliko je imala sreće što u tom trenutku nije držala neko od svoje dece.

Saniranje povreda trajalo je pet sati i na svu sreću dobro se završilo, ali je rešila da fotografije postavi na Fejsbuk kako bi upozorila sve koji nameravaju da isprobaju ovaj trik da se pripaze.

Video: Trikovi za lenje: Ubacila je jaja u mikrotalasnu i dobila fenomenalan doručak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    24. april 2021 | 16:20

    Novokomponovane domaćice ! Smrznuta hrana ili iz konzerve ili iz kesice pa na 30 sekundi mikrotalasna. Dobro je prošla.

  • baba smilja iz darosave

    24. april 2021 | 15:18

    zena je irkinja Aine nije Ejn pravilno izgovaranje je Anja

  • Xavi Iniesta

    24. april 2021 | 20:41

    Ovo je za Darvinovu nagradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA