Šta znači sanjati mačku? Dobro zapamtite kako se ponašala, od toga zavisi šta vas čeka u budućnosti

Mačka u snu ponekad donosi dobre vesti, a ponekad i one koje ne bismo želeli da čujemo

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Snovi o mačkama spadaju u 20 najčešćih ljudskih snova. Umiljate životinje koje obožavaju da se maze često se pojavljuju u snovima njihovih vlasnika. Ali, ako nemate mačku, a sanjali ste je, to može da najavi događaje u skorijoj budućnosti.

Ako ste sanjali da ste videli nepoznatu mačku koja vam se umiljava, to je znak da ćete trošiti više novca nego što ste navikli. Prosto će vas „vući“ da se „hvatate za novčanik“ češće nego inače i nije isključeno da ćete biti razočarani što ste potrošili novac na bespotrebne stvari.

Ako ste, pak, sanjali kako jurite mačku i pokušavate da se fizički obračunate sa njom, uspešno ćete eliminisati neprijatelje iz života.

Crna mačka u snu ima veoma pozitivnu simboliku – gde god da budete krenuli i šta god da budete radili pratiće vas sreća.

S druge strane, bela mačka u snu najavljuje da ste okruženi laskavcima koji pokušavaju da izvuku neku korist od vas. Budite oprezni, posebno ako je mačka u snu bila umiljata i niste mogli da odolite a da je ne pomazite.

Šarena mačka najavljuje vesele događaje u skorijoj budućnosti.

Ako ste sanjali da ste čuli mačku kako mjauče, a niste je videli, to implicira da ćete u skorijoj budućnosti imati sukob sa osobom koja vas ogovara. Nećete znati kako da izađete na kraj sa njom, niti ćete uspeti da zaustavite glasine koje širi o vama.

Mačka sa mačićima koja se javlja u snu najavljuje neprijatne događaje. Posebno obratite pažnju na osobe iz familije, radiće vam „iza leđa“.

mačka kauč Foto: Pixabay

Ako ste sanjali da vas je mačka ogrebala, budite spremni na neprijatno iznenađenje, i to od osobe od koje najmanje očekujete.

San u kom dozivate mačku, a ona izbegava da se pojavi, najavljuje da ćete oko nekog posla morati mnogo više da se pomučite nego što ste planirali.

Ako sanjate da ste izgubili mačku koja je vaš kućni ljubimac, razmislite koliko se dajete drugima, a koliko vremena posvećujete sebi. Moguće je da ćete sebe i svoje potrebe staviti u drugi plan zbog ljudi do kojih vam je stalo.

Najzad, ako ste sanjali da ste usvojili napušteno mače, očekuju vas veoma prijatni događaji u skorijoj budućnosti. Možete da se nadate novom poslu, novoj ljubavi, preseljenju ili ozdravljenju osobe koja vam mnogo znači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA