≫ 

8 znakova da ste preplavljeni negativnom energijom: Jedan je poziv na uzbunu

Za stanje bezvoljnosti i osećaj beznađa, koji nas povremeno obuzima, najčešće smo odgovorni sami

  • 1
Umorna žena, depresija, bol, glava

Foto-ilustracija: Freepik

Često ste nervozni, ne možete da spavate, emotivniji ste nego inače, razdražljivi, a ne možete da otkrijete uzroke zašto se tako osećate.

Ukoliko imate neke od ovih simptoma, velika je verovatnoća da ste preplavljeni negativnom energijom i da je vreme da nešto menjate.

Najčešće smo za stanje bezvoljnosti i osećaja nesreće, koja nas neosnovano prožima, odgovorni sami, jer dopuštamo da budemo okruženi negativnim ljudima koji na nas prenose svoju energiju.

Neka naša negativna ponašanja i emocije "pune nas mrakom i nezadovoljstvom" Ogovaranje drugih, osećaji kao što su zavist i zloba mnogo više štete onima koji ih upražnjavaju, nego onom na koga su usmereni.

Otkrivamo vam osam znakova po kojima ćete prepoznati da ste puni loše energije, a tu su i odlični saveti kako da izađete iz “začaranog kruga negativnosti”.

1. Osećate se depresivno

 

To je jasan znak da vas okruženje u kome boravite iscrpljuje. Nemate volje, teško vam je da se pokrenete, ne vidite ništa pozitivno u životu, niti možete da izmaštate neke takve događaje u budućnosti.

Vreme je da unesete neke ozbiljne promene u svoj život i vratite očima onaj sjaj koje su nekada imale.

2. Upoređujete se s drugima

 

Svaki čovek je jedinka za sebe i nema nikakve svrhe uspoređivati se s drugima. To što neko možda ima više novca od vas, nekoliko kilograma manje ili naizgled savršenog partnera, ne znači da je bolji od vas, niti ste vi lošiji od njega.

Umesto da se upoređujete s drugima, usmerite tu energiju u razvijanje vlastitog života i situacija koje će vas učiniti srećnim.

3. Ne možete da spavate, mada vam se spava

 

Događa li vam se da ste umorni, legnete u krevet s mišlju kako ćete za minut zaspati, ali se to ipak ne desi? To je još jedan znak da ste preplavljeni lošom energijom. Oči bi se sklopile, ali mozak ne da, jer “vrti” svoju priču.

Ispraznite mozak od loših misli i preusmerite se na neke prijatne.

Buđenje, spavanje, san, nesanica, raskid, otuđenost, ljubavni problemi, brige, muškarac, stres

Foto: Shutterstock

4. Ne pronalazite vreme za sebe

 

Svakom je periodično potrebno vreme za sebe kako bi se oporavio, izbacio lošu energiju i napunio se dobrom. Ali, ritam života, posebno ako imate decu, ne ostavlja puno slobodnog vremena.

Međutim, morate da shvatite važnost psihičkog odmora i da budete malo sebični pa ponekada izdvojite vreme koje ćete provesti u samoći

Radite tad što volite, čitajte, opustite se... To ne mora nužno biti svaki dan, već odredite da je nedeljom dva sata rezervisano samo za vas. Neka vam to bude mala nagrada za napornu sedmicu koju ste odradili.

5. Prenosite lošu energiju na druge

 

Ako primetite da ste došli u društvo čoveka koji je do tad slao dobru energiju, a da se to vašim dolaskom promenilo - tada ste sigurno preplavljeni lošim vibracijama koje nesvesno delite i drugima.

Ovo je znak za uzbunu! Više niste lošom energijom preplavljeni samo vi, nego je prenosite i na druge.

Zapitajte se: "Da sam ja taj čovek, da li bi uživao u mom društvu?"

Iskreno odgovorite na ovo pitanje i menjajte odnos prema sebi i životu.

6. Previše ste emotivni

 

I to je znak da vam hitno potrebno čišćenje duše i tela od loše energije. Na trenutak vam se učini kao da niste normalni - u jednom trenu ste veseli i optimistični, a već u sledećem očajavate bez nekog posebnog razloga, zbog nebitne sitnice na koju u normalnim okolnostima ne obraćate pažnju.

Možda ste postali razdražljivi i ne možete nikako da se opustite. Sve su to znaci da ste pod uticajem loših vibracija i da nešto hitno treba da menjate.

Bolest, depresija

Foto: Freepik.com

7. Stalno ste na društvenim mrežama

 

Provodite sate i sate gledajući u ekran, mada ni sami niste sigurni u šta gledate i šta tražite. Buljenje u ekran mobilnog i računara može biti mentalno iscrpljujuće.

To je kao zavisnost za koju znate da je štetna, ali ne znate kako toga da se rešite, jer vas ekran konstatntno mami i daje vam osećaj da ćete nešto važno propustiti ako ne piljite u njega.

Osvestite problem i ostavite svesno telefon i kompjuter daleko od vas. Izađite u šetnju pored reke ili kroz šumu, ali bez telefona.

8. Nemate želju za druženjem

 

Kad su ljudi puni loše energije, imaju potrebu da izbegavaju druge ljude i da se zatvore u četiri zida. Zbog negativnog uticaja, zamišljeni su i odsutni što je znak preplavljenosti lošim vibracijama.

Naterajte sebe da sa ljudima, koji vam prijaju, popijete kafu i popričate. To može da bude lekovito.

Video: Ovo su poslovi iz snova svakog horoskopskog znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    6. maj 2021 | 02:26

    Izvinite, kako bi pročitala ove savete da sam ostavila telefon daleko od mene? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA