Ukoliko ste planirali kupovinu tehnike, danas i sutra u ovoj radnji čekaju vas popusti

U pitanju je akcija Giga dani koja vam donosi 20% popusta na kompletan asortiman

  • 0
Gigatron Foto: Srđan Obradović

Da li je i vama važno gde kupujete tehniku? Jeste, naravno, jer svi želimo najsavremenije uređaje, popuste, što veći izbor, vrhunsku uslugu i brzu dostavu, ali i jednostavnost koju nudi online kupovina, uz maksimalnu bezbednost – podrazumeva se, kao i mogućnost plaćanja robe na rate bez kamate. Jedna od kompanija koja već 18 godina gradi svoj imidž radeći na tome da kupcima obezbedi sve navedeno, a koja danas predstavlja jednu od najvećih firmi za prodaju robe iz domena potrošačke elektronike, kako u Srbiji tako i u regionu, je beogradska kompanija Gigatron.

Gigatron Foto: Srđan Obradović

Ukoliko niste skoro posetili Gigatron, od 2. do 4. 6. 2021. ćete svakako imati razlog za to. U pitanju je akcija Giga dani koja vam donosi 20% popusta na kompletan asortiman Gigatrona. Zašto npr. bazen za dvorište, električni trotinet ili veš mašinu ne biste platili 20% manje i opušteno zakoračili u leto? To nije sve – kupce laptopova, malih kućnih uređaja, malih kuhinjskih uređaja i aparata za negu tela čeka odličnih 25% popusta.

Gigatron Foto: Srđan Obradović

Proverite da li se u vašoj blizini nalazi neka od čak 62 Gigatron prodavnice, među kojima ima i onih velikih, ekskluzivnih, takozvanih megastore. Ukoliko više uživate u online kupovini, Gigatron veb-prodavnica nudi iste pogodnosti, uz jednostavan i siguran sistem online plaćanja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA