Šta znači kad na ulici pronađete 1, 2, 5, 10 ili 20 dinara: Evo kakvu poruku šalje koja novčanica

Pronalaženje novca na ulici ima mnogo dublje značenje i simboliku nego što mnogi misle

  • 1
novac, novčići na ulici, sreća, dinar, devojka našla pare Foto: Telegraf/M.Đ.

Verovatno vam se desilo da dok hodate ulicom na zemlji ugledate kovanicu ili papirnu novčanicu koja je nekom ispala.

Neki jednostavno prođu pored nje, a drugi je uzmu, jer su čuli već negde usput da donosi sreću.

Novac koji pronađete na ulici, makar to bila i kovanica od jednog dinara, ima veze sa duhovnošću i pokazatelj je toga da ste cenjeni među ljudima na Zemlji, ali i u duhovnom svetu.

Kinezi smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to verovanje proširilo se celim svetom, zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju kao talismane.

Postoji verovanje da bi, kada pronađete kovanicu, trebalo da obratite pažnju na to o čemu ste razmišljali u tom trenutku, jer možda baš simbolika novčića koji ste pronašli može biti odgovor na vaše misli.

evro evri euro metalni novac kovanica kovanice Foto: Pixabay

Svaki broj na pronađenom novcu ima posebno značenje i nosi poruku.

Ako nađete novac sa brojem 1...

Kovanica sa brojem 1 je znak novog početka, svežih ideja i nagoveštava uspeh, velika postignuća i napredak. Najmanji apoen koji je trenutno u opticaju u Srbiji simbolizuje dobru energiju i lepša dešavanja onome ko ga pronađe.

Broj 10 na novcu, bilo metalnom ili papirnom, predstavlja buđenje i znak je da bi trebalo da budete obazriviji i da verujete svojim instinktima u vezi neke bitne odluke.

Ukoliko ste u problemu, pronalazk metalne ili papirne novčanice od 10 dinara poručuje vam da će sve biti rešeno baš onako kako je najbolje za vas.

Ako nađete novac sa brojem 2...

Dvojka na novčanici vam poručuje da se posvetite razmeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinstvo mraka i tame, po kineskom verovanju, jedinstvo jina i janga.

Novčanica sa apoenom 20 nagoveštava da predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. Ovaj broj sadrži nulu koja pojačava vibraciju broja 2 i smatra se brojem snage, intuicije i visokih ideala.

Ako nađete novčanicu sa brojem 5...

Kovanica od 5 dinara ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovo je simbol svemira, savršenstva i simbol božanske moći.

Prema kineskom verovanju, ovaj broj je srećan, jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova - bogatstvo, sreću, dugovečnost, zdravlje i napredak.

Ukoliko nađete 5o dinara, nula pojačava uticaj petice, pa to može značiti da ćete uskoro dobiti neko nasledstvo ili ostvariti neki dugo željeni san.

Ako ste se osećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu, to je poruka duhovnog sveta da niste sami. Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu.

Ako vas brinu finansijski problemi i iznenada pronađete novčić, to je znak da će se sve rešiti, ma kako da u tom trenutku situacija izgleda beznadežno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA