5 snova ukazuju na dolazak nove ljubavi u vaš život: Evo šta znači kada se ponavljaju neki motivi

Moguće je da se nekoliko motiva iznova ponavlja kada sanjate

  • 0
Spavanje, gola, krevet san Foto: Shutterstock

Sigurno ste već imali snove, koje nikako niste mogli da povežete sa realnim dešavanjima.

Moguće je da se nekoliko motiva iznova ponavlja kada sanjate, a oneirologija, nauka o tumačenju snova, kaže da bi upravo oni mogli da znače da će ljubav uskoro pokucati na vaša vrata.

Lutka

Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu ili spor. Međutim, ako poklonite lutku, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.

Nagost

Ako se vi skidate ili ste u snu već goli, to ukazuje na dolazak novog poznanstva. Ta osoba može biti važna za vas, a moguće je da ćete da njom imati romansu.

Posteljina

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bela platnena posteljina, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

Spavanje san jastuk žena devojka Foto: Shutterstock

Gusta šuma

Ako ste u šumi i ne možete da pronađete izlaz, onda još niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspešan beg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će vas pronaći ljubav.

Semenke

Semenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semena, onda ste otvoreni da prihvatite i doživite nove emocije.

Međutim, ako sanjate žetvu to znači da bi trebalo da se rešite loših osobina, koje su do sada sprečavale nastanak i razvijanje nekih novih i lepih odnosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA