Nove dimenzije čistoće i kvalitetnog pranja uz Gorenje

Zaboravite na habanje, trenje i buku uz Inverter PowerDrive

  • 5
gorenje

Foto: Promo/Gorenje

Današnjem potrošaču je kupovina mašine za pranje veša postala pravi izazov. Nekada su mašine bile vrlo jednostavne, a sada je pred vama čitav niz modela, karakteristika i funkcija. Međutim, kada ste u potrazi za idealnom mašinom za pranje veša, jedan ključni faktor igra glavnu ulogu pri kupovini, a to je - kvalitetno pranje veša.

Idealan saveznik kada se radi o besprekorno čistom vešu, pronaći ćete u mašinama za pranje veša koje potpisuje kompanija Gorenje. Misleći na svoje korisnike, razvila je jedinstvene i inovativne tehnologije i stvorila odličnih pet modela mašina za pranje veša koji će vaš život učiniti jednostavnijim i čistijim. Prvenstveno zbog novog programa ExtraHygiene, koji koristi snagu pare i visoku temperaturu pranja i time uklanja čak 99,9 posto bakterija i grinja. Uz ovaj program, pored besprekorno čiste odeće, i vaša mašina će ostati duže čista, bez neprijatnih mirisa i bez mikroba, što dokazuju i klinička ispitivanja na Biotehničkom fakultetu u Ljubljani.

gorenje

Foto: Promo/Gorenje

U skladu sa filozofijom ovog brenda LifeSimplified, Gorenje WaveActive mašine nam pomažu da se pranje veša obavi na što jednostavniji, brži i lakši način. Ako je pranje koje dugo traje i vaš problem – WaveActive mašine rešavaju i to svojom naprednom Speed20 funkcijom koja pruža mogućnost brzog pranja odeće. Ukoliko vam je baš određeni komad odeće preko potreban, navedena opcija može odabrani veš da opere za samo 20 minuta i time vam uštedi i vreme i električnu energiju.

Ali, tu nije kraj! WaveActive mašine za pranje veša opremljene su specijalnim bubnjem koji svojim posebnim talasastim i 3D rebrima sprečava oštećenje i najosetljivije tkanine i omogućava najnežnije pranje.

gorenje

Foto: Promo/Gorenje

Zaboravite na habanje, trenje i buku uz Inverter PowerDrive, izrazito snažan motor koji radi bez čekica, za koga vam Gorenje nudi čak 10 godina garancije. Ovaj spoj različitih inovativnih tehnologija donose nove dimenzije čistoće u vaš dom i funkcionalno i praktično.

Odličnih pet WaveActive mašina za pranje veša imaju čitav spektar karakteristika koje će vas osvojiti već nakon prvog pranja. Uverite se zašto je WaveActive tehnologija vaš najbolji saveznik za dubinski opran i čist veš posetom najbližeg Gorenje Studija.

I taman za kraj školske godine, odličnih pet možete pronaći po specijalnim cenama u periodu od 24.5. do 23.6.2021. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Streptomicin

    14. jun 2021 | 20:51

    Gorenje rame uz rame sa najjačim brendovima koji su samo skuplji i žive na krilima stare slave i čak su mnogi lošijeg kvaliteta od gorenja..

  • Branka

    14. jun 2021 | 09:16

    Suprug ju je kupio prekjuce. Odlicna je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA