Drevna egzotika novog Wellness ukusa - Dobar osećaj JE U KOKOSU

Probajte novi Wellness sa prelivom od najnežnije mlečne čokolade uz jedinstveni kokos posip

  • 0
Wellnes keks Foto: Promo

Da li ste znali da…

  • kokos postoji 37 miliona godina
  • da mu je životni vek 100 godina
  • da dobro negovano drvo daje i do 100 kokosa godišnje
  • su najveći proizvođači Indija, Indonezija i Filipini

Molim! Znali ste? Hm, ali kladimo se da ni ne sanjate kako je priroda neraskidivo spojila obalu i talase sa kokosom! Naime, u prirodi nikada nećete naići ni na jedno drvo kokosa (a ima ih preko 100 vrsta) ni pedalj udaljeno od morske obale.

E, sad i to znate.

Sada vas molimo da zatvorite oči. Udahnite i zamislite sada na svojim nepcima kako se egzotični kokos - zaljubljenik u talase, beo kao sneg, hrskav i nežan u isto vreme –pojavljuje iz neodoljivo bogatog čokoladnog preliva. Komadići kokosa se zaustavljaju u pukotinama hrskavog biskvita, dok zajedno polako stvaraju kombinaciju ukusa kroz koji čujemo avanture kako nas dozivaju. A sve se to topi u vašim ustima.

Buđenjeeeeeee!!!

Upravo ovakav spektakl egzotike, ukusa i uživanja donosi vam novi Wellness, izbalansiran i ukusan keks bogat biljnim vlaknima i vitaminima!

Zato probajte novi Wellness sa prelivom od najnežnije mlečne čokolade uz jedinstveni kokos posip i uverite se zašto baš Wellness donosi 100% dobar osećaj koji se vidi.

JER, OVO JE SVET DOBROG OSEĆAJA.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA