≫ 

Evo kako da odstranite veštačke nokte, a da ne oštetite svoje: Sve potrebne sastojke imate kod kuće

Ukoliko ih nevešto skinete uništićete gornji sloj nokatne ploče

  • 1

Kada su se pojavili veštački nokti skoro da nije postojala žena koja ih bar jednom nije stavila. Bez obzira na novitete i upozorenja od strane stručnjaka da su veštački nokti loši po nokatnu ploču, žene ih i dalje koriste.

Veštački nokti su danas toliko laki za nanošenje, da ih možete uraditi sami kod kuće, a sve što vam je potrebno su veštački nokti, turpija, lak i lepak. Iako je poznato da lepak šteti prirodnom noktu, dame ipak odlučuju da uživaju u njima par dana koliko i traju, a onda sledi teži deo - skidanje.

Pitanje koje muči sve žene je kako da skinu veštačke nokte, a da ne oštete svoje? Ako ste pomislili da je to nemoguće, varate se, jer rešenje postoji.

Sofija je devojka koja na društvenoj mreži TikTok svakodnevno objavljuje video zapise u kojima pokazuje praktične trikove, a ovaj put je odlučila da demonstrira skidanje veštačkih noktiju bez napora i oštećenja.

Sve što vam je potrebno je posuda sa vodom, tečnost za pranje sudova i ulje. Ona u posudu sipa oko pola litre vode i odokativno doda tečnost za pranje sudova i ulje, a onda sve promeša.

Ruku bi trebalo da stavite u posudu tako da voda prekrije nokte i tu je ostavite najmanje pet minuta. Nokti bi trebalo da se odlepe od nokatne ploče i sve što treba da uradite je da ih drugom rukom odstranite.

Njen video snimak pregledalo je više od 13 miliona ljudi i oduševio žensku populaciju.

- Ovo je sjajno. Jedva čekam da probam - napisala je jedna devojka, dok je druga dodala da je isprobala trik i da je prezadovoljna rezultatima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lun kralj ponoći

    4. septembar 2021 | 15:26

    Najlakši način ujedno naj jevtiniji je da veštačke nokte nikada aman baš nikada ne stavite. Ako neko ne veruje neka pita moju suprugu u braku smo 48 godina nikada nije imala problem sa bilo čim. Bog da čoveka i ženu i odredi sve prirodno kako treba samo što narod iz glupisti sam sebe naruži. Suprugu volim ovoliko godina a što se nje tiče nisam primetio da nešto baš voli da se šminka valjda zato što joj bog dao sve prirodno i sve joj lepo stoji a meni je najlepša ovakva. Pitai sam je zašto ona se previše ne doteruje rekla mi je ako je ja ovakvu volim zašto bi nešto nadgradjivala. Samo žene koje hoće da flertuju i zavode one to rade nju i to ne zanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA