≫ 

Šta znači kada sanjate da padate: Poruka je samo jedna

U većini slučajeva, noćne more imaju veze sa nekim iskustvom ili doživljajem iz stvarnog života

  • 5
Pad, padanje Foto: Pixabay

Gotovo svima se nekada desilo da se iz sna trgnu, probude znojavi, uplašeni, a srce hoće da iskoči iz grudi. Sanjali ste da padate. Ovakvi snovi često znaju da budu veoma strašni, a njihovo značenje može biti raznoliko.

U većini slučajeva, noćne more imaju veze sa nekim iskustvom ili doživljajem iz stvarnog života - neke direktno, a neke kroz komplikovanu simboliku.

Ako otkrijete uzrok takvih snova, možete da rasvetlite u čemu leže potisnuti strahovi i možda i da ih razrešite.

Većini nas se dogodilo da se trgnemo iz sna sa osećajem da nam se gubi tlo pod nogama. Često i srce počne da nam ubrzano lupa, a san se čak i oduži kao da padamo.

Takav san obično korespondira sa situacijama u kojima se osećamo iznevereno, bez dovoljno podrške.

Nervoza, nesanica, jutro, buđenje Foto: Shutterstock

Moguće je da se javi kad nas stvarni život razočara, završi se ljubavna veza ili nas prijatelj napusti. U većini slučajeva, psiholozi ovakav san tumače kao poziv iz sopstvene podsvesti da se suočimo sa svojim emocijama i prevaziđemo doživljaj napuštenosti.

Sanjati da neko drugi pada

Ovaj san odražava vašu vezu sa nekim za koga znate da ima lične probleme ili naslućujete da je u teškoj situaciji i da joj je potrebna pomoć.

Ako ne znate kako da pomognete, najbolje je da osobu koju ste sanjali kako pada pitate kako se oseća i šta možete da učinite za nju.

Često se dešava da je ova osoba neko ko vam je blizak, kome je potrebna vaša podrška i pažnja. San u kom "vidite" da osoba pada predstavlja njenu patnju i potrebu za vašom pomoći.

Video: Neki ljudi vole da malo razmišljaju o prošlosti, ali ovim horoskopskim znakovima to teško pada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    24. septembar 2021 | 09:29

    Eeee, psiholizi smatraju. Znači nagađaju. Jaka nauka. Frustrirani Frojd analizirao sam sebe, pa svoje frustracije pripisao celom svetu. Tako i ovi novi Frojdovi.

  • Ђован

    24. septembar 2021 | 11:41

    И ја често сањам да падам али не зато што сам напуштен него зато што живим на 10ом спрату,спавам на високом кревету тик поред прозора...једног дана има да ми се снови остваре😇

  • Sara

    24. septembar 2021 | 11:05

    Kad sam bila dete,cesto sam sanjala padove sa nekih visokih zgrada ili planina ,bas bih se trznula od straha iz sna...onda mi je neko rekao da taj san oznacava moj rast..i sada mi se desava da sanjam te padove ali ne toliko cesto...🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA