• 3

Test otkriva vaš najveći skriveni strah: Proverite šta vam poručuje podsvest

Strahovi su obično najveći neprijatelj ljudske sreće, a ako ih nismo svesni postaju pretnja za životne radosti

 • 3
Jabuka leptir test Vladimir Kush Butterfly Apple

Foto: jacobgallery.com

Hteli mi to da priznamo ili ne, stvari koje nas plaše igraju veliku ulogu u našem svakodnevnom životu.

Ovaj test će vam otkriti vaše skrivene strahove koji vas sputavaju da budete srećnija i snažnija osoba.

U praistorijsko doba strah je bio primarni instinkt koji nam je pomogao da preživimo. Strahovi od opasnosti poput vatre, zveri i mraka ne potiče od slabosti ili manjkavih karakternih osobina; oni su logični odgovori osmišljeni da nam pomognu u situacijama koje nas, ako ih ne oslušnemo, mogu koštati života.

Bez obzira na to da li su stvari kojih se najviše plašimo unutrašnje ili dolaze sa strane, njihova identifikacija može nam pomoći da živimo srećnije i zdravije. Samo je potrebno otkriti šta se tačno toliko plašimo, jer vrlo često ne volimo da se suočimo s tim stvarima.

Zato pogledajte ilustraciju i budite iskreni prema sebi šta ste prvo videli, a onda otkrijte svoj skriveni strah i suočite se sa njim.

1. Nož

Možda ćete pomisliti da je, ako ste prvo videli nož, vaš najveći strah povezan sa nasiljem - ali ćete pogrešili. Ako ste prvo videli sečivo, to znači da vaš najveći strah da vi ili neko vama blizak ne obolite od neke neizlečive bolesti.

Iako nema ništa loše u tome da brinete o svom zdravlju i zdravlju ljudi koji su vam dragi, opasnost dolazi od toga da dopustite zabrinutosti da vas izjeda.

2. Gusenica

Ako ste prvo videli gusenicu, možda verujete da je vaš najveći strah od buba, ali to nije tačno. Ovo je poruka vašeg nesvesnog da imate dubok i ozbiljan strah od duhova i natprirodnog.

To možda nije strah koji javno iskazujete, ali on postoji ukorenjen u vašoj podsvesti. Možda ste oduvek imali ovaj strah ili ste ga razvili kasnije u životu, ali on je moćan, iako možda nemate logičan razlog da se tako osećate.

Prirodno je da se plašimo stvari koje ne znamo, a duhovi koji predstavljaju smrt i ono što sledi posle nje su nepoznati.

Jabuka leptir test Vladimir Kush Butterfly Apple

Foto: jacobgallery.com

3. Leptir

Ako ste prvo videli leptira, to ne znači da se bojite insekata niti da se plašite promene, što bi mogla da bude još jedna usputna zabluda. Leptir na slici poručuje da je vaš najveći tajni strah odbijanje ili izdaja bliskih ljudi.

Verovatno ste odlični u prikrivanju ovog straha, ali on govori mnogo o vašoj potrebi za ljudima i o bliskim vezama. Volite svoje prijatelje, romantične partnere i članove porodice, i uvek budno motrite na njih, pazeći da bi oni mogli da urade najgore što vi možete da zamislite - da vas izdaju i prokockaju vaše poverenje.

Verovanje drugim ljudima nekada nije lako, ali je neophodno za stvaranje intimnosti. Ako želite da imate zaista smislene odnose koji će izdržati test vremena, moraćete da napravite korak i počnete da verujete ljudima koji su vam najvažniji.

4. Jabuka

Ako ste prvo videli jabuku, primamljivo je pretpostaviti da to možda znači da vaš podsvesni strah ima veze sa jelom, hranom ili trovanjem. Nije tako. Ovo poručuje da imate nesvesni najveći strah od smrti.

Strah od smrti je teško racionalizovati, jer je smrt zastrašujuća. To je krajnja nepoznanica, ali i nešto što je izvesno za svako živo biće. Međutim, ako se usredsredite na strah od smrti, velike su šanse da ćete propustiti sve radosti koje život nosi.

Najbolji način da pobedite strah od smrti je da se setite da je smrt prirodan deo života.

Naravno, ideja da se ne zna šta sledi i gde vas čeka to nešto zvuči zastrašujuće, ali pre nje svakako bi trebalo uživati u svakodnevnim radostima postojanja.

Video: Antistres test: Da li je osećaj nervoze popustio nakon odgledanog videa?

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Bjelopavlic

  Bravo,veoma ste strucni. Jabuka,sve je istina. Toliko se plasim smrti,da necu ziveti ponovo....Tako da samu sebe sprecavam da ne pomisljam na to. Iako sam optimista,ali taj strah je jaci

  3
  1

  Podelite komentar

 • Zoki ZH

  Neverovatno😳

  0
  1

  Podelite komentar

 • Srbin

  Sramota

  4
  0

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima