≫ 

Efikasno i brzo čišćenje od poda do plafona sa samo jednim inovativnim proizvodom

Moderna tehnologija sa brojnim mogućnostima i funkcionalnostima olakšaće vam svakodnevni život prepun obaveza

  • 1
NATIVE, Rowenta X-Force kampanja Foto: Rowenta X-Force

Svaka moderna domaćica voli kada joj je kuća čista i uredna, ali retko koja ima dovoljno vremena da se svaki dan posveti njenom spremanju. Svesni smo brzine kojom današnji svet funkcioniše, svi smo pretrpani obavezama, a kućni poslovi zahtevaju dodatnu energiju.

Složićete se da nema lepšeg scenarija od onog kada se posle napornog dana vratite u topli dom, a sve je čisto od poda do plafona. Međutim, jednako je lep i osećaj kada znate da postoji kućni aparat koji će vam pomoći da očistite podove i usisate prljavštinu bez ikakve muke.

Verovali ili ne, takav uređaj postoji i nikada vam nije bio dostupniji.

Ako ste do sada imali mišljenje da je usisavanje težak i naporan posao, Rowenta X-Force Flex 11.60 bežični usisivač će zasigurno promeniti vaše mišljenje.

Ovaj usisivač je jedinstven, jer na najbolji način objedinjuje nove tehnologije i vrhunski, multifunkcionalni dizajn.

Rowenta X-Force Flex 11.60 usisivač poznat je još kao "3 u 1", jer ćete pomoću njega besprekorno usisati kuću, prebrisati podove i lako ukloniti prašinu sa teško dostupnih mesta.

Ne samo da će doprineti čistoći vašeg prostora, već će i sam proces čišćenja i održavanja higijene učiniti jednostavnijim i lakšim.

NATIVE, Rowenta X-Force kampanja Foto: Rowenta X-Force

Aqua head je dodatak koji će uštedeti vaše dragoceno vreme, jer on istovremeno usisava i briše podove, a animal care turbo četka je savršena za one koji dele životni prostor sa kućnim ljubimcima.

Ono što ćete zasigurno obožavati kod njega je činjenica da je bežičan i da je jednako savršen i za brzinsko i za detaljno sređivanje kuće.

Jednostavnim klikom, sa štapnog usisivača oslobađate mali, ali moćni i praktičan ručni usisivač, pomoću kog ćete detaljno moći da usisate kauč, zavese ili mrvice posle obroka.

Rowenta X-Force Flex s pravom nosi epitet najboljeg u klasi, jer njegov jedinstveni Digitan Force motor pruža maksimalnu snagu od 130 Air Watti, a opremljen je i snažnom baterijom od 25,2V za autonomiju rada od 45 minuta, kada se koristi ručni usisivač na eko režimu.

Pomoću ovog kućnog aparata imaćete čisto i zdravo okruženje, a usisivanje će vam biti zabavno i lagano.

Oktobar mesec je u znaku popusta, pa ne propustite priliku da obradujete sebe ili drage osobe nekim od proizvoda po ceni nižoj od čak 20 odsto.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA