≫ 

Da li znate kakvu energiju nosi današnji dan: Iskoristite čudesne moći i vibracije 11.11.

Na ovaj dan smo u mogućnosti da primimo duboke duhovne poruke i razumemo svrhu naše duše i postojanja

  • 1
Numerologija 11.11. Foto: Pixabay

Kako tvrde poznavaoci numerologije danas smo u vibracijski čudesnom danu u kome postoji mogućnost da ostvarimo sve što zamislimo.

Na ovaj dan smo u mogućnosti da primimo duboke duhovne poruke i razumemo svrhu naše duše i postojanja.

Kako numerolozi kažu ovaj dan ima numerološki kod 1111, koji važi za broj moći u astrologiji, a prati ga i priča da je to anđeoski broj.

Novembar kao 11. mesec u godini ima posebnu vibraciju i smatra se posebno važnim, jer nas povezuje sa našim instiktima.

To se ogleda u dvaput ponovljenom broju 11. Ovaj broj povezan je s višim područjima. Broj 11 označava novi početak, otvaranje puteva ka sticanju novih znanja, a dupliran u danu i mesecu donosi mogućnost da ostvarite sve želje.

Celog dana možete da koristite naklonost neba, a numerolozi posebno savetuju da se danas okrente introspekciji i provođenju vremena u prirodi kao i da vam pažnja bude usmerena na zahvalnost.

Dan da se okrene "novi list"

Ovaj dan je jedan od najmoćnijih u svakoj godini, u kome možete pokrenuti velike životne promene, postaviti ciljeve i okrenuti novi list u životu.

Datum 11.11. označava dan kada nam je data mogućnost da se duhovno probudimo. Snaga, hrabrost i prodornost karakterišu broj 11.

numerologija Foto: Pixabay

Ako imate neku važnu, a neostvarenu želju danas je pravi trenutak da se na nju fokusirate i da samo sačekate trenutak da se realizuje. Ovaj dan nosi energiju ostvarenja velikih želja, zato numerolozi preporučuju da se danas fokusirate na svoja htenja.

Broj koji sadrži četiri jedinice - 1111 ukazuje na božansku pomoć i podseća nas da imamo snage da ostvarimo sve što poželimo. Numerološki četri jedinice imaju enegiju velikog potencijala.

Stručnjaci za brojeve kažu da je važno da na današnji dan osmislite i postavite ciljeve koje želite da ostvarite u budućnosti.

Otvorite srce za lepe emocije

Trebalo bi danas da otvorite srce za lepe emocije i pre svega oprostite sebi ono što smatrate svojim greškama, kao i da otpustite sve blokade koje vam nisu više potrebne.

Razmislite o svemu što želite da privučete u svoj život i pokušajte da to izrazite na pozitivan način.

Postavite sebi pitanje šta vam je potrebno i potražite odgovor, ali se potrudite da on bude iskren, jer Univerzum ne voli obmane.

Kako tvrde numerolozi na današnji dan važno je biti otvoren, pa čak i ako se pojave i teške situacije, pokušajte da shvatite da vam se to događa sa razlogom i da će iza toga doći neka nova duga i neka nova svelost koja će obajati vaše životne puteve i pružiti vam nove mogućnosti.

Video: Neki ljudi vole da malo razmišljaju o prošlosti, ali ovim horoskopskim znakovima to teško pada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA