Recite zbogom alergijama i zdravo čistom vazduhu: Uređaj koji je potreban svima

Polen, prašina, grinje, virusi i bakterije će postati vaša prošlost

  • 0
Philips air Foto: Promo/Philips air

Čist vazduh je osnovi uslov za život i zdravlje ljudi. Vazduh koji udišemo nikada ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo, jer on ima značajan uticaj na celokupno zdravlje čoveka.

Međutim, kvalitet vazduha na globalnom nivou nije na zadovoljavajći, pa nam jedino ostaje pitanje - na koji način se zaštiti i pomoći sebi i svojim ukućanima?

Vazduh u vašem domu može biti 2 do 5 zagađeniji nego napolju

Iako mnogi misle da će problem rešiti tako što će više vremena provesti u svoja četiri zida, ipak su se prevarili.

Zagađivači vazduha ulaze u dom ne samo kroz vrata i prozore, već i kroz prirodnu ventilaciju. Uobičajeni zagađivači su alergeni koje otpuštaju biljke i unutrašnja prašina, dok se štetne čestice proizvode i u toku kuvanja hrane i čišćenja doma.

Takođe, sveže renorvirane prostorije i nameštaj mogu emitovati gasove i otrovne supstance.

Možda mislite da ipak ne postoji rešenje za ovaj globalni problem, međutim, jedan proizvod će vas uveriti u suprotno.

Ranijih godina je važilo pravilo da su prečišćivači vazduha stvar prestiža, pa se skoro nikada nisu nalazili na spisku neophodnih kućnih aparata.

Međutim, prečišćivač danas važi za uređaj bez kog se ne može.

Prečišćivač vazduha je uređaj koji uklanja zagađene čestice iz vazduha. Ti uređaji su često označeni kao pogodni za ljude koji pate od alergija i astme, te kao uređaji koji eliminišu duvanski dim.

Zašto su Philips prečišćivači drugačiji?

"Verujemo da je svaki udisaj bitan", glasi parola Philips prečišćivača koji garantuju čist i svež vazduh u vašem domu.

Philips air Foto: Promo/Philips air

Philips ima više od 40 godina iskustva u proizvodnji i dizajniranju uređaja za poboljšanje kvaliteta vazduha i ima samo jedan cilj - zaštiti zdravlje ljudi i poboljšati kvalitet vazduha.

Philipsovi prečišćivači vazduha eliminišu 99,97 odsto štetnih čestica veličine 0.0003 mikrometara, uključujuću PM2.5 čestice smoga, prašine i ispusnih gasova.

Ono što će obradovati sve one koji imaju problem sa alergijama je činjenica da Philipsovi prečišćivači vazduha uklanjaju 99,97 odsto alergena, 99,9 odsto virusa, bakterija i gljivica.

Recite zauvek zbogom polenu, prašini, životnjiskoj dlaci, grinjama, virusima i neprijatnim mirisima pomoću Philip prečišćivača.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA