Nepogrešivi test podsvesti: Izaberite Sneška Belića i saznajte šta vas očekuje ove zime

Psihiolozi tvrde da na nesvesnom nivou, svako od nas ima "zapisano" kakva nam dešavanja predstoje

  • 0
Sneško Belić Foto: Pixabay

U našoj podsvesti je vrlo često ključ koji otvara vrata spoznaje i onoga što će nam se događati u narednom periodu. Psiholozi tvrde da na nesvesnom nivou, svako od nas ima "zapisano" kakva nas dešavanja očekuju.

Zabavite se i saznajte šta vam nosi predstojeća zima, na osnovu ovoga zanimljvog testa sa Sneškom Belićem, koji je simbol tog godišnjeg doba.

Sve što je potrebno jeste da se opustite i dozvolite vašoj intuiciji da za vas izabere nekog od četiri Sneška koji će vam preneti poruku vaše podsvesti i spremiti vas na taj način za dane koji su pred vama.

Posmatrajte ih sa leva na desno i izaberite onog koji vam je intuitivno najinteresantniji, pa objašnjenje potražite u nastavku.

Prvi Sneško

Sneško Belić Foto: Pixabay

Ukoliko vam je prvo za "oko zapao" ovaj  Sneško Belić, zima pred vama će biti puna izazova. Kao da ćete biti prinuđeni da se izborite sa nekim nezavršenim situacijama i da se potrudite da ih privedete kraju.

Nećete moći mnogo da se opustite, jer ćete morati da budete fokusirani na okončavanje poslova koje ste započeli u prethodnim mesecima.

Konačno ćete razrešiti i neke teške odnose sa ljudima iz okruženja koji vas već duže vreme more i zadaju vam "glavobolju". Možete da očekujete da se neke osobe udalje od vas, ali to nemojte shvatati kao poraz, jer da su te relacije bile vredne i obostrano iskrene ne bi se završile.

Pozabavite se radom na sebi i shvatite da posle kiše uvek dolazi sunce, kao i da nam svi koje srećemo na životnom putu donose neke lekcije koje bi trebalo da naučimo.

Drugi Sneško

Sneško Belić Foto: Pixabay

Ako je vaš izbor ovaj Sneško Belić onda vas ove zime očekuje mnogo zanimljivih stvari, koje vam u nekom smislu mogu promeniti život.

Upoznavaćete nove ljude, od kojih će vam se neki vrlo brzo "uvući pod kožu". Imaćete mnogo mogućnosti za promene koje ćete rado prihvatati.

Moguće je da u tom krugu novih osoba, sretnete jednu koja će vam obeležiti život i postati saputnik na svim vašim putevima. To može da bude neko ko će vam biti prijatelj, ali i emotivni partner.

Vama će ova zima doneti izlazak iz "zone komfora" i podstaći vas da se oprobate u stvarima u kojima nikada ranije niste, a kroz to možda otkrijete neka nova interesovanja i pasije ili hobi koji vam vremenom može prerasti u životni poziv.

Treći Sneško

Sneško Belić Foto: Pixabay

Ono što je sigurno, vama ove zime neće biti dosadno. Zabavljaćete se na svakom koraku. Moguće je da je vaš društveni život već uveliko aktiviran, ali će u mesecima koji dolaze postati još intenzivniji.

Sve ćete shvatati kao igru i zabavu, od posla do emotivnih veza i odnosa sa prijateljima. Za vas će ova zima biti vreme potpune bezbrižnosti i uživanja u svakom pogledu.

Probudiće se dete u vama, ako je uspavano, pa ćete raditi sve one stvari koje niste godinama, a koje će vas ispunjavati radošću i srećom.

Naučićete da uživate u sitnicama koje čine život. Bićete potpuno opušteni i sve izazove koji se pred vama nađu rešavaćete s lakoćom.

Četvrti Sneško

Sneško Belić Foto: Pixabay

Ukoliko ste izabrali ovog Sneška Belića vaša podsvest poručuje da je vreme za zahvalnost. Zima koja dolazi pravi je trenutak da naučite da budete zahvalni na svemu što imate.

Ovo je vreme u kome ćete jasno odrediti prioritete i prestati da težite da se okružujete prolaznim stvarima, odnosima i vrednostima. Naučićete, ako već niste, da volite bezuslovno i da poštujete one koji vas vole.

Pred vama je izazov da počnete da prihvatate one koji su drugačiji od vas i da shvatite da su oni tu da bi vam doneli neke nove spoznaje. Predstojeći zimski meseci bi mogli da budu vreme vašeg duhovnog rasta i upoznavanja sebe u potpunosti. To vas sve vodi na put blagostanja i potpune ispunjenosti.

Radujte se danima koji su pred vama, jer ćete u njima otkriti mnogo lepih, a za život važnih stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA