Proverili smo gde su najveći popusti za Black Friday

Čekaju vas i specijalni popusti na kupovinu više modela

  • 0
"29 hills" Black friday Foto: Promo

U radnjama "29 hills" nude vam muške i ženske modele obuće brendova Clarks, Lodi, Gadea, Colmar, Skandia, Hills, Cinzia Soft, torbe italijanskog brenda Divas Bag, kao i modele čarapa Burlington, Esprit, ....

Dočekajte spremni i zimu i novogodišnje praznike, obradujte sebe sada po fantastičnim cenama! Iskoristite priliku da od 25.11. do 28.11. ugrabite vaše BLACK FRIDAY popuste od 20%- 40% na prvi pa do cak 70% na drugi kupljeni par. Muške cipele već od 4.999 rsd a ženske od 2.999rsd.

Svi brendovi, sve kolekcije su na popustu. Posebni popusti su spremni za kupovinu dva i više artikala! Obradujte sebe i svoje najmilije atraktivnim modelima i odličnim cenama!

Posetite ih i iskoristite aktuelne Black Friday popuste u svim našim radnjama:

Mileševska 26, ponedeljak – petak 9-20h, subota 9-17h

Zmaj Jovina 18, ponedeljak – petak 10-21h, subota 10-18h

TC Galerija, I sprat, svakog dana 10-22h

Čekaju vas i specijalni popusti na kupovinu više modela!!!

Foto: 29 hills

29 hills je multibrending prodavnica obuće i propratnog aksesoara (torbi, čarapa i kaiševa), koja svoje poslovanje već godinama unazad bazira isključivo na kvalitetu i poverenju svojih kupaca. Prateći aktuelne trendove 29 hills vam nudi najudobnije modele sa evropskog tržišta po najpovoljnijim cenama, plasirajući u svakoj sezoni po neki novi brend. Pratite nas na: www.29hills.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA