≫ 

Kako da se oslobodite mirisa duvanskog dima u prostoriji: Potrebna vam samo jedna namirnica

Pušenje, osim što zagađuje životnu sredinu i šteti onima koji konzumiraju cigarete, ali i nepušačima, često je uzrok neprijatnog mirisa u prostorijama

  • 0
smrad suvanski dim žena zapušen nos Foto: Shutterstock

Duvanski dim je vrlo neprijatnog mirisa, posebno za nepušače, a lako se uvuče u prostoriju i nekada je potrebno mnogo vremena da ga se oslobodimo.  Naročito, ako smo veče pre imali sedeljku ili goste koji su konzumenti cigareta.

Međutim, srećom postoji vrlo jednostavan trik koji će vam pomoći da se lako i brzo rešite mirisa duvanskog dima, a sve što vam je potrebno jeste glavica crnog luka.

Veću glavicu crnog luka presecite na pola i stavite u prostorije u kojima se oseća duvanski dim. Ostavite da odstoje nekoliko sati ili preko noći i luk će upiti sve neprijatne mirise iz prostorije.

Možda mislite da će se miris luka osećati u kući, ali ne brinite, njega ćete se vrlo lako rešiti. Posle par sati provetrite dobro prostorije i ceo stan illi kuću, pa ako želite naprskajte ih osveživačem za vazduh.

Pomaže i da upalite mirisne sveće, ukoliko ih imate, a kada imate goste ili ste pušači potrudite se da uvek imate upaljene sveće koje upijaju dim cigarete, jer će se tako miris cigareta manje osećati u prostrijama.

Video: Trik zbog koga ćete zaboraviti tupe kuhinjske noževe i skupe oštrače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA