Ako volite pikanterije ovo je tekst za vas

Koliko puta ste se za neku informaciju zainteresovali samo zbog toga što je obećavala neke pikanterije iz života poznatih osoba ili nekih ljudi o kojima želite da znate više?

  • 0
Biznis, poslovne ideje, društvo, druženje,  okupljanje, sklapanje posla Foto: Shutterstock

Te "zamke" su potpuno legitimne, imaju čak i stručni naziv, click bate, ali kada nakon velikih očekivanja u naslovu naiđete na znatno ublaženu verziju informacije u odnosu na onu koju ste očekivali, često sledi razočaranje. Zbog toga prestajete da verujete onome ko je dao ali nije ispunio obećanje i svaki naredni put ste oprezniji ili jednostavno već unapred znate da ono što je u naslovu neće biti i u tekstu. Naravno, ovo nije uvek slučaj, pravi stručnjaci to ipak rade profesionalno i u skladu sa etikom, ali svedoci smo da je u savremenom dobu kapitalizma etika često u senci profita.

Međutim, postoje i oni koji kada obećaju pikanterije isporuče ih tako da nadmaše očekivanja. One su uvek po ukusu gotovo svih, kvalitetne i bogate. O njima ćete pričati tokom pauze sa kolegama na poslu, sa prijateljima kada dođu kod vas na druženje i sigurno ćete ih podeliti sa porodicom. To su potpuno nove pikanterije koje možete osetiti svim čulima i koje vas izazivaju da presečete rutinu porukom: nije vreme da se ljutite, ali jeste vreme da pređete na ljuto.

A šta to znači? To znači da je vreme da probate nove pikanterije iz Argete – broj 1. brenda pašteta u Evropi. Pikanterije obećali, pikanterije isporučili i to u dva nova ukusa: Kokošiji krem pikant i Tuna pikant namazi.

Kokošiji krem pikant namaz Argeta Foto: Promo

Pikanterije u medijima o kojima smo prethodno pričali često govore o prsima poznatih dama sa estradne scene ili tome koliko je neko dobra ili manje dobra "riba", a u pikanterijama iz Argete možete naći samo najkvalitetnija pileća prsa u kombinaciji sa kremastom pavlakom i najfinije filete Žutorepe tune, začinjene samo prirodnim začinima i biljnim uljima, što ih čini savršeno mazivim i super ukusnim. A tu je i zvezda novih namaza, čili paprika koje ima taman toliko da presečete rutinu i uživate u pikantnom ukusu koji odgovara gotovo svima.

Tuna pikant namaz Argeta Foto: Promo

Zahvaljujući najsavremenijim high-tech proizvodnim linijama, posebnom procesu toplotne obrade, 100% reciklabilnoj ambalaži i FREE FROM formuli koja garantuje da namazi ne sadrže konzervanse, veštačke boje, pojačivače ukusa, palmino ulje i gluten, Argeta namazi su ukusi u kojima ćete uživati i pikanterije koje ispunjavaju očekivanja i o kojima će se pričati.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA