Najbolja zaštita od krađe i provale stanova i poslovnog prostora

Atlas Security Sistem – Zaštiti se od provale i krađe za samo 1.699 dinara mesečno

  • 5
Atlas Security Sistem Foto: Atlas Security Sistem

Da li često razmišljate o bezbednosti Vas, Vaše porodice ili Vašeg biznisa?

Da li Vas zabrinjavaju sve češći naslovi u medijima o plačkama i razbojništvima? Ako je Vaš odgovor DA, Vaša zabrinutost je osnovana.

Kuće i stanovi su najčešća meta provalnika, koji čak deluju i u timovima i čekaju da napustite objekat kako bi provalili u njega. Isto tako, poslovni prostori i biznisi su zbog velikog prometa novca česta meta razbojnika, ali i samih zaposlenih.

Ali Vi, Vaša porodica ili biznis ne morate da budete još samo jedna brojka u nizu. Postoji rešenje!

Kompanija Atlas Security Vam nudi najsigurnije, ali i najpovoljnije rešenje kada je reč o obezbeđivanju Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ovaj sistem zaštite koristi već više od 1000 zadovoljnih klijenata, o kojima kompanija Atlas Security brine 24/7, 365 dana u godini.

Atlas Security Sistem Foto: Atlas Security Sistem

Inovativna tehnologija, savremeni Monitoring centar i Interventna patrola čine Atlas Security Sistem savršenim rešenjem za potpuno obezbeđivanje Vašeg objekta. Sistem je u potpunosti bežičan i povezuje se na Wifi internet, te nema nepotrebnih kablića i kablova tako da vaš prostor estetski ostaje isti.

Atlas Security Sistem predstavlja savremeno rešenje sistema tehničkog obezbeđenja stambenog ili poslovnog prostora u kome su objedinjeni alarmni sistem, video nadzor, elementi pametnih kuća i javnih alarma, napravljenog u vidu paketa, koji su osmišljeni tako da ispune sve vaše potrebe.

Kako Vas čuva Atlas Security Sistem?

Jedan sistem. Potpuna bezbednost.

Monitoring centar Atlas Security Sistem-a sa sedištem u bezbednom postrojenju povezan je sa alarmnom centralom u štićenom objektu, što znači da prilikom svake alarmne situacije stručno obučen operater u Monitoring centru dobija direktan uvid o dešavanjima na Vašem objektu. U zavisnosti od tipa dojave operater odmah prosleđuje informacije Interventnom timu Atlas Security Sistem-a, a po potrebi i najbližoj dežurnoj vatrogasnoj jedinici, MUP-u ili Hitnoj pomoći.

Sam Atlas Security Sistem se sastoji od video nadzora, senzora pokreta, magnetnih kontakata za vrata i prozore, detektora požara, poplave, curenja zemnog gasa, ali i panik odnosno medicinskog tastera kojima korisnik informiše Monitoring centar da je u opasnosti.

Pametne Full HD kamere omogućavaju da se direktno prati šta se trenutno dešava u prostoru, kao i da se pristupi zabeleženim snimcima. Unutrašnje kamere mogu da se pomeraju putem aplikacije, a imaju i mogućnost dvosmerne audio komunikacije. Sa druge strane, spoljašnje kamere su vodootporne i imaju noćni režim.

Ono što je najvažnije je da u alarmantnoj situaciji korisnik ima potpunu podršku Atlas Security Monitoringa i Interventne patrole, koja se u slučaju alarmnog događaja odmah upućuje na teren. Broj takvih intervencija tokom trajanja Ugovora je neograničen i one su potpuno BESPLATNE.

POTPUNI nadzor i upravljanje bezbednosnim sistemom. I sve to u Vašem džepu.

Korisnik ima potpunu kontrolu i mogućnost upravljanja i nadzora nad sistemom preko besplatne aplikacije na mobilnom telefonu, koja u realnom vremenu signalizira korisniku da se neki alarmni događaj desio na njegovom objektu.

Putem aplikacije je moguće podesiti i "kućni režim", tako da su samo pojedini detektori aktivni kada je korisnik u objektu.

Besplatna bezbednosna procena, montaža i održavanje

Nakon pokazanog interesovanja Vaše je samo da nakon BESPLATNE bezbednosne procene tehničkih lica iz kompanije Atlas Security, izaberete jedan od preporučenih paketa.

Nakon toga tehnička služba dolazi da izvrši BESPLATNU montažu i obuku korisnika za rukovanje sistemom. Od tog trenutka Vaša bezbednost je njihova briga!

Pored besplatne montaže, BESPLATNO je i tehničko održavanje opreme za vreme trajanja Ugovora. U slučaju kvara dela ili celokupnog sistema zamena opreme se ne naplaćuje dodatno.

BESPLATNA polisa osiguranja za fizička lica

Posebna pogodnost za fizička lica korisnike Atlas Security Sistem-a je da bezbednosni paket uključuje i BESPLATNU polisu osiguranja objekta kod Dunav osiguranja.

Ponuda Atlas Security Sistem-a

Ugovorna obaveza je 24 meseca, a visina mesečne naknade se kreće već od 1.699 dinara.

S obzirom da su Vaše potrebe jedinstvene, takav može biti i Vaš sigurnosni sistem. Možete se odlučiti za opciju Moj Paket – kreiranje paketa prema Vašim specifičnim potrebama i željama.

Najpouzdanije, najefikasnije i najpristupačnije obezbeđenje Vašeg doma ili poslovnog prostora sa najsavremenijom opremom možete dobiti bez ikakvih ulaganja, a ekipe Atlas Security Sistem-a će brinuti o sigurnosti Vas i Vaših najbližih 24 sata, sedam dana u nedelji.

Za sve informacije i poručivanje usluga možete pozvati broj 011/3602380 ili posetiti sajt https://www.atlassecurity.rs/atlas-security-sistem/

Pozovite još danas, zakažite BESPLATNU bezbednosnu procenu i zaštitite ono što Vam je najbitnije!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    15. decembar 2021 | 14:33

    Vidim da su kamere sprečile ubistva, krađe i provale. Pun internet snimaka.

  • Zoki

    15. decembar 2021 | 18:58

    A čemu služe te kamere???? Imam kamere u radnji I kada mi neko ukrade robu, ja odem u policiju i odnesem snimak, a oni kažu: "videćemo šta možemo da uradimo..." i stave snimak u fioku. A ako javno objavim snimak lopova, putem interneta, on može da me tuži!!! I šta će mi kamere???

  • Hoki

    15. decembar 2021 | 14:20

    Sta ce mi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA