10 stvari koje morate da uradite pre 31. decembra

Iako je do početka 2022. ostalo manje od 10 dana, predstavljamo vam bucket list sa 10 stvari koje morate da uradite pre 31. decembra

  • 4
galerija Beograd Foto: Galerija Belgrade

Godina je ušla u svoj foto-finiš i užurbano pokušavamo da sve obaveze privedemo kraju. Dok jurcamo gradom i štikliramo po to-do listama, prikrada nam se i svođenje računa, jer deluje kao da je 2021. trajala tek nekoliko minuta i puni smo utisaka o periodu iza nas. Imamo još desetak dana da u stilu zaokružimo priču i predlažemo vam da se skoncentrišete i ispunite stavke sa naše bucket liste. Provod, zabava i uživanje su vam u tom slučaju zagarantovani, a tu je i osećaj uspeha i blagostanja posle završenog „posla“. Zato nas pratite i u dobrom raspoloženju „uplešite“ u 2022. godinu koja nam se smeši puna optimizma i nade da će sve biti okej. I znate šta? Stvarno hoće!

Dovršite spisak sa poklonima

Znamo da smo obećali da ćemo ove godine biti odgovorni i da ćemo već početkom decembra svima kupiti nešto lepo... Ali evo nas na kraju godine sa spiskom na kome nije precrtano ni pola. Nemojte paničiti, dovoljno je da odvojite malo vremena i odšetate do Galerije. Da, to je najveći tržni centar u regionu i da, tamo ćete pronaći sve što vam je potrebno. Na Galerija aplikaciji pratite mapu sa radnjama i sve ćete završiti super brzo. Ostaće vam dovoljno vremena i da čestitate sebi na brzini i efikasnosti i počastite se kafom i kolačima u brojnim kafićima. Pa, zaslužili ste.

Dopunite budžet

Idealan scenario: vi kupujete, a novac se vraća na račun. Zvuči kao utopija, ali je to realnost u Galeriji. Jer ukoliko do kraja godine u jednom danu potrošite 10.000 dinara i više i skenirate račune u okviru Galerija aplikacije dobićete bonus-bodove u vrednosti od čak 1.000 dinara koje možete potrošiti u više od 100 radnji u Galeriji. Znači dok kupujete za druge i vi ćete dobiti sladak poklončić. Win – win!

Ne morate sve sami

TC Galerija Foto: TC Galerija

Ponekad smo zatrpani obavezama, taskovima i zadacima. I od te panike ne uspevamo da shvatimo činjenicu da je posao moguće podeliti, evo za 2022. godinu vežbaćemo delegiranje u praksi. I sa time možemo početi već danas, u Galeriji postoji usluga besplatnog pakovanja poklona. Donesite svoje darove, profesionalci će ih upakovati kao sa reklame, a vi ćete uštedeti dovoljno vremena da se posvetite voljenima na opušten način bez nezgoda sa selotejpom i sjajnim papirom.

Organizujte svečani branč

I ne ne morate da kuvate i raspremate, predlažemo vam da budete inovativni i da porodicu i prijatelje pozovete u jedan od restorana u prizemlju Galerija centra. Svi oni nude pogled na reku, a veliki stakleni prozori dopustiće da se „kupate“ u zimskom suncu dok radosno nazdravljate nekim novim pobedama. Naručite Mimoze i zamislite neku lepu želju. Držimo vam fige.

Drugačija Nova godina

Ako niste raspoloženi za šljokice i frku razumemo vas. Posle hektničnog perioda potrebno nam je da se malo iskuliramo i ideja o lenškarenju tokom praznika nam nikada nije zvučala bolje. Potrebna vam je dobra novogodišnja plejlista (Bublé i Mariah kao must), nekoliko romantičnih filmova (ako niste gledali Holidate, vreme vam je) i nova mekana pidžama. Predlažemo Extreme Intimo kolekciju sa medama za celu porodicu, crvene kreacije iz Bonattija, kao i retro spavaćice koje ćete naći u Zara Home radnji. Naravno, u Galeriji.

Zabavljajte se kao klinci

TC Galerija Foto: TC Galerija

Kao izgovor neka vam bude da ste tu zbog svojih najdražih najmlađih, ali hej i mi imamo pravo da se zabavimo preko mere! Zato pravac igraonica CosmoKids i najveći trambolina park u regionu CosmoJump. Skačite kao da sutra ne postoji. Pravite piruete, letite visoko u vazduh, zaboravite na realnost, probudite dete u sebi i u potpunosti mu se prepustite. To je iskustvo koje ćete dugo pamtiti, a može da vam postane i nova tradicija u 2022. godini, što da ne?

Ispunite svoje kaprice

Cele godine ste gledali tu finu kremu? Obigravate oko salonki već nekoliko meseci? Listate uvek istu coffee table knjigu kad god uđete u knjižaru? Preskočite impulsivne odluke i setite se onih stvari koje vam uvek ukradu pažnju kad uđete u tržni centar. Sad je vreme da ih priuštite, plus sniženja su na snazi. Verujemo da već imate imaginarni spisak čim uđete u Galeriju: od Sephore i Vulkana, preko Jasmina, do Frattelija i Marelle.

Steknite nove, zdravije navike

Sve što želite jeste da se prepustite neumerenom životu? Razumemo i podržavamo. Ali, igrajte pametnije, pre Nove godine krenite sa zdravim životom i vratite mu se posle nekoliko dana proslave. U Galeriji ćete pronaći restorane koji služe zdrave specijalitete kao što su Love Greens i Juicy Lucy. A na svoj shopping spisak dodajte opremu za jogu koju ćete pronaći u Oyshu, kao i tegiće koje možete da pazarite u Sport Vision radnji. Svedite grižu savest na minimum i odmah na početku godine se posvetite sebi.

galerija Beograd Foto: Galerija Belgrade

Upoznajte Deda Mraza

Nekada nam je stvarno žao što smo odrasli, ali nema veze, našim mališanima možemo da priredimo iskustvo iz mašte. U Galeriji je otvorena Deda Mrazova praznična radionica. Mališani će do Nove godine uživati u druženju, radionicama crtanja i pisanja novogodišnjih pisama. Tu je i pravo poštansko sanduče u koje mogu da ostave pismo koje će Deda Mraz kasnije pročitati. Pored ovih radionica, najmlađe vikendom očekuju tematske predstave koje će dodatno probuditi duh praznika.

Neka slavlje počne!

Zašto biste čekali veče? Ispratite 2021. godinu u toku dana. Spremite kombinaciju i poslednjeg dana decembra prepustite se slavskom raspoloženju. U restoranu Cross u Galeriji uživajte u matineu, savršenim zalogajima i magičnoj prazničnoj atmosferi. Matine traje od 15 do 18 sati, a nakon toga uz ritam jazz-a i predivan glas Lene Kovačević u restoranu Pupin zakoračite u novu 2022. godinu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čini mi se da

    28. decembar 2021 | 11:05

    Ovaj spisak je pravljen za imućnije a ne za siromašne

  • Vema

    28. decembar 2021 | 12:30

    Kada su primanja manja od petnaest hiljada šta priuštiti???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA