Šta poslednja cifra u godini rođenja otkriva o vama: Kakav put vam je život namenio

Svaka cifra ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda

  • 0
Numerologija Foto: Shutterstock

Numerolozi veruju da je sudbina svakog čoveka već određena na rođenju. Godina u kojoj smo rođeni, kažu, ima veoma značajnu ulogu za dalji tok naših života, a ipak je najznačajnija poslednja cifra. Na osnovu nje može se odrediti karakter, sudbina i put koji nam je život namenio.

Svaka cifra ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda. Ukoliko ste, na primer, rođeni 1990. godine, vaš broj je nula, a njegov element je Metal.

Ovo su značenja za svaku cifru:

Brojevi nula i jedan - Element Metal

Ovo su osobe jakog i snažnog karaktera i veoma otporne. Nepogrešivo znaju šta žele i uradiće sve da bi ostvarili svoje ambicije i ciljeve, a prema numerologiji, na tom putu ih prati velika sreća.

Njima je predodređeno da ostvaruju velike stvari u životu. Slobodnog su duha, žive samo po svojim pravilima. U ljubavi teže doslednosti.

Brojevi dva i tri - Element Voda

Ovo su osobe koje mnogo više od drugih pokazuju empatiju i saosećajnost. Imaju bujnu maštu i veoma su snalažljivi. Veoma su uspešni u profesijama koje imaju veze sa govorništvom.

Odlični su lideri, motivatori i treneri. Imaju izraženi instinkt i veoma dobro primećuju detalje. Ova osobina im često u životu pomaže da i iz najtežih situacija izađu na lak način.

Brojevi četiri i pet - Element Drvo

Najizraženije osobine koje ih krase su samouverenost i marljivost. Originalni su, uvek vole nova iskustva, veruju u druge svetove, pa teže da otkriju sve tajne i zagonetke, što mnogim ljudima deluje čak i bizarno.

Numerologija, anđeo Foto: Pixabay.com

Ne poznaju pojmove sebičluka i egoizma, pa ih drugi ljudi obožavaju, što njima veoma prija. Rođeni su avanturisti i njima, ali i sa njima nikada nije dosadno. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

Brojevi šest i sedam - Element Vatra

Osobe rođene u elementu vatre obožavaju putovanja. Većini je san da obiđu planetu "uzduž i popreko", a uz malo napora ova želja će im se lako ostvariti. Mana je što veoma brzo ulaze u nove odnose i prihvataju nove stvari, ne razmišljajući da li su im potrebne.

Zbog toga ih mnogi posmatraju kao površne. Ipak, oni su ljubazni, prirodni i znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji podrazumevaju česta putovanja i kontakt sa ljudima.

Brojevi osam i devet - Element Zemlja

Ove osobe su pune samopouzdanja i odlučne u svemu što rade, teško da išta može da ih pokoleba. Ipak, te odluke donose veoma promišljeno i razumno. Disciplina je njihovo drugo ime, vole red i žive prema svojim pravilima i planovima.

Ono što je njihova mana je strah od nepoznatog. Teško izlalze iz zone komfora i u životu sve rade prema unapred određenom planu. Kod njih sve mora da bude "pod konac". Prilično su autoritativni, pa im od ruke idu liderske pozicije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA