Test 4 sobe: Vrata koja prvo otvorite otkrivaju šta su vam prioriteti u životu

Imajte na umu da ne bi trebalo mnogo da razmišljate, već pustite sebe da to uradite intuitivno

  • 0
vrata test Foto: Pixabay, Shutterstock

Ovaj naizgled bezazleni test otkriva mnogo o vama. Veoma je važno, da biste otkrili pravu istinu, da igrate pošteno.

Uzmite hartiju i olovku i zapišite kojim redosledom biste otvarali vrata koja su plave, bele, crvene i crne boje.

Imajte na umu da ne bi trebalo mnogo da razmišljate, već pustite sebe da to uradite intuitivno.

Iza svakih vrata krije se po jedna soba, a vi probajte da zamislite šta u noj prvo vidite, ali opet pustite instikt da vas vodi.

Redosled po kome ste upisali boje vrata otkriće vam  prioritet u skladu sa tim šta vrata simbolizuju.

Vrata crvene boje

Ona simbolizuju sećanja na detinjstvo. Većina onih koji rade test, kada ih otvori, vidi lepo uređenu sobu, punu igračaka, lepih dekorativnih predmeta, šarene odeće, i to sugeriše da ste u detinjstvu bili zaštićeni, imali osećanje sigunosti.

Ako iza tih vrata vidite spavaću sobu ili ljubavni par, neka ljubav vam je ostala u sećanju kao neostvareni san.

Vrata plave boje

Ova vrata govore o vašem stavu o ljubavi. Oni koji vrata otvaraju uglavnom iza njih vide kupatilo, bazen sa vodom, more ili dečiju sobu.

Otovreni prostori, u vidu plaže, mora ili reke govore o potrebi za snažnim emotivnim doživljajima i romantičnoj prirodi, sposobnosti da pružite mnogo ljubavi, ali isto toliko oćekujete zauzvrat. Bazen sa vodom i kupatilo ukazuju na potrebu za intimnim doživljajima, potrebi da možda sperete sa sebe osećanje krivice.

Dečija soba iza plavih vrata nagoveštaj je potrebe za porodicom kao emotivnim utočištem i nema mnogo erotskog u sebi. Bilo koji deo odeće plave boje ili uniforma predstavljaju sliku koju imate o sebi ako je odeća vaša ili o partneru tj. partnerki ako je uniforma u pitanju.

Vrata bele boje

Ono što vidite iza njih objašnjava vaš odnos prema smrti. Mnogi vide bolnicu, lekare, što nije loš predznak jer sugeriše vaš osećaj da ima ko da vam pomogne u slučaju bolesti, ali i da poistovećujete bolest i smrt, zapravo imate paničan strah od bolesti.

Mnogi ne mogu da zamisle ništa iza belih vrata, što znači da nemaju jasno izgraćen odnos prema smrti ili je negiraju. Žene koje vide venčanicu, dečju sobu ili posteljinu imaju strah od obaveza jer smatraju da će brakom staviti tačku na svoj život, oćekuju monotoniju u braku ili, ako su već supruge i majke, osećaju se iscrpljeno i bezvoljno.

Vrata crne boje

Ona govore o vašem stavu prema intimnim odnosima. Neverovatno je šta sve ispitanici ne napišu da vide iza ovih vrata, od tunela, što tipično frojdovskog simbola erotičinosti, do rudnika, podruma, labaratorije za nuklearna istraživanja, tamne noći u šumi, klavira.

Sve što ima veze sa ograničenim prostorom, naročito ako u vama izaziva strah, ukazuje na mnogo nerealizovanih želja u sferi intimnog života i zatvaranja u sebe, kao i nemogućnost da svoje frustracije podelite sa partnerom. Tama i mrak govore takođe o nesnalaženju u intimnom životu, a klavir ili bilo šta što ima veze sa umetnošću govori da posedujete veliki ljubavni kapacitet i spremni ste na nove doživljaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA