Šta način na koji držite telefon otkriva o vašoj ličnosti

Dobro pogledajte ilustraciju i pronađite način na koji vi držite telefon, pa u nastavku pročitajte šta to otkriva o vašoj ličnosti

  • 1
Kviz kako držiš mobilni Foto: Shutterstock

Čak i naizgled nevažne stvari mogu mnogo toga otkriti o našoj ličnosti. Neke će iznedriti tajne osobine, za koje ni sami nismo znali da ih posedujemo, a neke će nam samo potvrditi ono što već znamo.

Od načina na koji se obraćate drugima, preko vaše omiljene boje, do uočavanja stvari na nekim optičkim iluzijama, sve su ovo nesvesne odluke koje vas određuju kao ličnost.

Prema jednom viralnom testu, čak i način na koji držite svoj mobilni telefon može da otkrije mnogo toga o vašoj ličnosti.

Dobro pogledajte ilustraciju na početku teksta i pronađite način na koji vi držite telefon, pa u nastavku pročitajte šta to otkriva o vašoj ličnosti.

Jednom rukom držite telefon, kucate palcem

Ovo je najčešći način na koji ljudi drže mobilni telefon, jednom rukom, a komande zadaju palcem. Ukoliko je ovo vaš način, to znači da ste bezbrižni, srećni i puni samopouzdanja.

Imate moć da prihvatite sve izazove koje vam život donosi i nikada se ne žalite.

Svoje samopouzdanje pokazujete i kroz to da uvek idete napred i grabite svaku šansu na svom životnom putu.

Obema rukama držite telefon, kucate palcem

Ukoliko je ovo vaš način korišćenja mobilnog telefona, vi ste pragmatični, intuitivni i veoma mudri.

Takođe, ovo znači i da se ne upuštate lako u riskantne situacije i da ne ulažete olako novac. Empatični ste, brižni i pronicljivi. Druge ljude možete da "pročitate" očas posla.

Za vas važi i da se lakše uklapate sa drugim ljudima od ostalih tipova ličnosti.

Obema rukama držite telefon, oba palca su na ekranu

Ukoliko telefon držite sa obe ruke i oba palca su na ekranu, te sinhornizovano upravljate mobilnim telefonom, ovo znači da ste poznati po tome što za svaki izazov brzo pronalazite rešenje.

Vi ste pravi borac i vaš moto je da se nikada ne odustaje, već da se uvek pronalaze načini da se izađe iz određene situacije.

Energična ste osoba, obožavate žurke i festivale. Nastojite da mnogo radite, ali sve u svrhu uživanja i lagodnog života.

Jednom rukom držite telefon, kucate kažiprstom

Ukoliko telefon držite u jednoj ruci, a kucate kažiprstom druge ruke, vi ste potpuno originalni. Imate pregršt ideja i imaginacija vam je jača strana.

Stidljivi ste u ljubavnim odnosima i uvek želite da ona druga osoba inicira sve. Ovo ne znači da niste zainteresovani, jednostavno ste povučeni. Volite da sklapate nova prijateljstva, iako se to na prvih pogled ne bi moglo reći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA