≫ 

Test podsvesti: Broj konja koje vidite otkriva mnogo toga o vašoj ličnosti

Zavirite u svoju podsvest

  • 9
Octavio Ocampo, optička iluzija Foto: Octavio Ocampo

Optičke iluzije napravljene su tako da izazovu naš mozak i oči. Ne samo da su oči "ogledalo duše", nego i način na koji svaki pojedinac vidi svet oko sebe. Ono kako vidimo stvari otkriva mnogo o nama i našoj ličnosti.

Pred vama je optička iluzija koja je ujedno i test podsvesti, a sve što treba da uradite je da prebrojite konje.

Ono koliko konja vidite može definisati vaš tip ličnosti i pogled na život.

1. Ako vidite samo jednog konja...

Vi uvek gledate širu sliku i lakše percipirate celu priču nego neke detalje. Zapravo, probleme ili rešenja vidite u celosti, ne gubeći vreme na analiziranje detalja. Odluke donosite brzo, lako i jednostavno.

Vi biste bili izvrsni u stvaranju strategija i odlučivanju, budući da ste sposobni da sagledate stvari "spolja", a u glavi već vidite šta se događa pet ili šest koraka unapred.

2. Ako vidite između pet i 10 konja...

U vama se nazire perfekcionizam. Vi ne uzimate stvari zdravo za gotovo i posvećeni ste onim pravim stvarima koje imaju veliki uticaj na vaš život.

Odlučujete na temelju informacija kojima raspolažete, intuitivno, ali razumno. Uprkos vašem razumu, vaš način rada nekada može biti veoma opasan i za vas i za okolinu. Ipak, ovo vas ne usporava, već direktno usmerava prema vašim ciljevima. Vaš najveći problem je što nemate dobar plan rada.

Uvek ste u pokretu i za vas ne postoji faza mirovanja. 

3. Ako vidite 11 ili više konja 

Imate veoma oštro oko i primećujete stvari koje drugi teško vide. Po prirodi ste veoma odgovorni i to je jedan od razloga zašto nikad ne propuštate ni najsitnije detalje.

Takođe, ovo je jedan od razloga zašto ljudi vole s vama da rade. Svesni su da nikad nećete zabrljati.

Nažalost perfekcionizam dolazi sa svojim nedostacima. Često se nađete u situacijama u kojima niste sigurni da li bi trebalo da nastavite da radite na nečemu ili da pređete na novi zadatak.

Uvereni ste da sve može biti bolje i tu nastaje problem jer nemate granicu i ne znate kad je vreme da stanete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA