Beko više daje, duže traje - Poklanja 7 godina garancije i povraćaj sredstava

Centralno mesto u svakom domu je kuhinja. U kuhinji se sve dešava. To je mesto obedovanja, porodičnih okupljanja, slavlja i razgovora

  • 0
Beko Foto: Promo

Beko vam nudi najbolje uređaje za njeno opremanje.

Izaberite:

Beko akcija

Ostvarićete čak 7 godina garancije i mogućnost povraćaja sredstava nakon 60 dana, ako je proizvod neoštećen tokom trajanja akcije do 31. maja. Sve što je potrebno jeste da registrujete vašu kupovinu na linku do 30.06.2022.

Zašto izabrati Beko?

  • Zato što Beko ugradna tehnika štedi vreme i električnu energiju.
  • Zato što su uređaji i aparati ovog brenda pouzdani, inovativni, modernog dizajna, štede resurse i olakšavaju život korisnika zahvaljujući korisnim funkcijama i naprednim tehnologijama tako da ćete imati više vremena za sebe i moći ćete kvalitetnije da provedete svoje slobodno vreme.

Beko ugradne sudomašine

Pranje suđa je obaveza koja ne može da se izbegne i zato vam je potreban pomoćnik. Beko ugradne sudomašine su odličan izbor. Pružaju besprekornu higijenu i savršene rezultate pranja čak i kod tvrdokorno zaprljanog posuđa. Imaju GlassShiel tehnologiju koja štiti vaš porcelan i staklo od matiranja i ogrebotina. Zdravlje vas i vaše porodice biće sačuvano zahvaljujući specijalnom antibakterijskom programu. Obaviće efikasno čišćenje sa optimalnom količinom deterdženta. Samo sipajte u mašinu tečni deterdžent i pustite da funkcija AutoDose automatski dodaje odgovarajuću količinu deterdženta tokom celog meseca. Ako ste u žurbi, sudovi će biti oprani za tili čas pomoću funkcije Fast+ koja ubrzava ciklus pranja do 3 puta. Vaše čaše biće blistave i bez tragova kamenca kao da su nove sa SteamGloss produženim programom od 10 minuta. TrayWash snažan program čišćenja pod jakim pritiskom moći će intenzivno da očisti 3 pleha u isto vreme.

Beko Foto: Beko

Beko ugradne rerne

Beko ugradne rerne su opremljene funkcijama koje olakšavaju pripremanje ukusnih i zdravih obroka. One štede vaše vreme i energiju. Rerna CookMaster ima kapacitet od čak 82l i u njoj možete da pripremite obroke na pet polica istovremeno. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji Split&Cook dobićete dve rerne u jednoj. Mogu da pripreme dva različita jela sa temperaturnom razlikom do 80°C i bez mešanja mirisa. Tako na primer u isto vreme možete spremiti musaku i pitu s višnjama. Sa CookSense tehnologijom meso će biti pečeno onako kako najviše volite. PizzaPro funkcija vam omogućava da napravite picu za 5 minuta kao iz picerije. Halogeno osvetljenje daje dobar pogled unutrašnjosti i neće biti potrebe da rernu otvarate dok unutra pečete specijalitete.

Beko Foto: Beko

Beko ugradna ploča

Stalno se nešto krčka, kuva ili dinsta na ugradnim pločama. Zato je važno da uređaji budu sigurni i bezbedni. Beko električna ploča kontroliše posebno svaku grejnu zonu. Vaši mališani biće bezbedni sa funkcijom zaključavanja ploče. Sa pločom IndyFlex možete da spremate sve što poželite. Fleksibilne zone kuvanja se objedinjuju kako bi se napravile veće zone i možete da koristite 4 tiganja standardne veličine ili 2 veća. Ako želite elegantnu i modernu ploču za kuvanje koja se lako koristi, Direct Access Premium nudi osvetljene, zasebne komande za svaku zonu sa 15 nivoa snage. Ako se odlučite za korišćenje gasa bezbednost kod Beko uređaja je zagarantovana, jer je isključivanje gasa automatsko. Nema curenja gasa, a zahvaljujući ovoj funkciji biće registrovano kada se plamen gorionika ugasi zbog promaje ili kada vam iskipi tečnost iz šerpe. Ploča sa visoko efikasnim gorionikom na gas koristiće manje gasa i za razliku od standardnih gorionika kuvaće brže.

Beko Foto: Beko

Beko ugradni frižideri

Beko frižideri će vam pomoći da održite svežinu namirnica. Savršen su izbor ako tražite najsavremenije tehnologije hlađenja i idealno su rešenje za kuhinje.

Izdvajamo Beko frižider sa HarvestFresh tehnologijom za dužu svežinu namirnica uz više vitamina. Inspirisan je prirodom, pokrenut svetlošću. Inovativna 3-bojna tehnologija imitira dnevni i noćni ciklus unutar fioke, kako bi se duže očuvali vitamini u voću i povrću.

Beko frižider Foto: Beko

Beko u TOP 3 brenda u Evropi

Kompanija Beko se nalazi među TOP 3 najbolja brenda bele tehnike u Evropi. Zahvaljujući 60 godina iskustva, brend Beko svojim potrošačima, kojih je više od 400 miliona u 135 zemalja širom sveta nudi širok izbor modernih i funkcionalnih proizvoda za opremanje doma. Kao jedan od najistaknutijih globalih brendova, Beko svoje proizvode plasira podržavajući zdraviji život i zaštitu životne sredine.

Opremite svoju kuhinju Beko ugradnom tehnikom. U 61 Tehnomedia prodavnici u 37 gradova, moći ćete da izaberete model po svojoj meri. Kupovinu možete obaviti i online ili pozovite Tehnomedia Call centar na 011 44 44 999.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Tehnomedia Foto: Tehnomedia

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA