U ovoj kuhinji najlakše se kuva i pravi zabava iznad svih očekivanja

Jedan od naših najcenjenijih kuvara, chef Filip Ćirić, influenser svih influensera Nichim Izazvan - Milan Vučićević i dizajner enterijera Dragoljub Lazarević – otkrili su kako izgleda njihova savršena kuhinja

  • 0
Beko Beyond

Miloš Maksimović, voditelj programa, Milan Vučićević, influenser, i chef Filip Ćirić/ Foto: Željko Kovačević

Opremljena ugradnim kuhinjskim uređajima najmodernije tehnologije, od kojih je svaki, jednim delom, napravljen od reciklažnog materijala, moderno dizajnirana i kao stvorena za dobru zabavu i druženje. Uređaji u ovoj kuhinji štede vreme i enegiju, pa su zato savršeni, kako za muškarce u kuhinji, tako i za svaku porodicu, za mlade parove koji tek planiraju useljenje u svoj prvi stan... Jer, upravo je takva nova linija "Beko" ugradnih uređaja "Beyond" – iznad svih očekivanja.

A sve ovo, kuvar Filip Ćirić i influenser Milan Vučićević Nichim Izazvan pokazali su u "Beko" kuhinji: Filip je spremao u posuđu "Staub" jagnjetinu u pikantnom sosu i baklave koje su sve oduševile, a Nichim Izazvan se i sam uverio da iz ugradnih aparata koji štede energiju mogu da izađu jela koja imaju ukus i izgled kao ona iz najfinijih restorana. Sve se dešavalo u beogradskom restoranu "Barel House" i destileriji "Belgrade Urban Distillery", gde se okupio veliki broj partnera kompanije "Beko" kao i zaposlenih u ovoj kompaniji, saradnika i medija, koji su degustirali jela, a učestvujući u zabavnom kvizu, mnogo toga i naučili o novoj liniji ugradnih uređaja "Beyond". A bilo je i nagrada – rerna, sudomašina i ploča za kuvanje. Jedan od dobitnika nagrade, poslovni partner kompanije "Beko" iz Makedonije, svoju nagradu donirao je u humanitarne svrhe u Srbiji.

Kompanija "Beko" ovako je ugostila svoje partnere iz celog regiona i predstavila svoju novu "Beyond" liniju, kako to dolikuje dobrim domaćinima iz Srbije, poslužena je domaća srpska rakija – jabukovača, šljivovica i dunja. Gosti su glasali i kao najbolju izbarali šljivovicu, a rakija je potom zapečaćena u buretu koje će biti otvoreno za Novu godinu.

Direktor kompanije "Beko Balkans" koja uspešno posluje na srpskom tržištu već sedam godina, svojim partnerima iz Slovenije, Bosne, Crne Gore, Albanije, sa Kosova i iz Makedonije, rekao je da je veoma srećan što su se posle duže vremena svi okupili na jednom mestu da zajedno isprobaju nove "Beko" uređaje i uživaju u druženju i razmeni iskustava, i istakao šta je za kompaniju "Beko" najvažnije:

- Naša misija i vizija je da činimo sve što će doprineti zdravom načinu života. "Beko" se već dugo fokusira na zdrav život, podižući svest i razvijajući proizvode koji zdrav život čine mogućim i praktičnim. Verujemo da je "zdrav život moguć samo na zdravoj planeti". Svesni smo da je održivi svet moguć sa koracima koje preduzimamo da poboljšamo budućnost, danas preduzimamo konkretne korake kako bismo svet učinili održivim sutra, uz tehnologiju koju razvijamo da bismo poboljšali planetu, život i naše poslovanje. Dakle, "Beko" je posvećen zaštiti planete dizajniranjem i proizvodnjom uređaja od recikliranih i bio-baziranih materijala i energetski efikasnih proizvoda i ulaganjem u efikasnost resursa u proizvodnji. Upoznajte naše proizvode, i uživajte u jelima koja se u njima pripemaju. Živeli.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA