Ćao, ja sam Srećko!

Ja čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje

  • 0
AMS osiguranje

Foto: AMS

Obećavam da ću u godinama i decenijama pred nama biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti.

Baš kao što mi i ime kaže, moja misija je da sve čega se prihvatite, svaki put na koji krenete i svu imovinu koju posedujete prati sreća ali i sigurnost. Ja brinem kako vas ne bi "bolela glava", i što je najvažnije, pazim da ta bezbrižnost ne bude skupa. A verujte mi da nije.

Imam odgovore na sva vaša pitanja i znam da: nezaboravnog godišnjeg odmora nema bez Putnog zdravstvenog osiguranja; da je auto o kojem ste maštali i koji ste konačno sebi priuštili najbezbedniji uz polisu Kasko osiguranja; da mnoge opasnosti kao što su požari, poplave i elementarne nepogode svakodnevno prete vašem domu, a da je najlakše (i veoma povoljno) imati miran san ako se odlučite da uz moju pomoć postanete vlasnik polise Imovinskog osiguranja.

AMS osiguranje

Foto: AMS

Ne plašim se oluje, vatre, neispravnih instalacija, dotrajalih vodovodnih cevi. Neću pobeći ako vas na putovanju, u radu ili sportskim aktivnostima napadnu "zdravstvene nemani". I u saobraćaju i na parkingu ja čuvam vaš auto, i uvek budno pratim i upozoravam da dok radite, stvarate i gradite ne napravite greške koje mogu skupo da vas koštaju. Moj posao je da vas štitim i od onih koji greše, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu. Ja sam verni čuvar svih polisa AMS Osiguranja.

Verujte Srećku i pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja da zajedno sačuvate sve što vam je važno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA