Jednostavno rešenje za osveženje vašeg doma: Dekorativni sprejevi za svačiji ukus

Neverovatno je kako uz samo malo vremena i kreativnosti vaš životni prostor može da izgleda kao iz snova

  • 0
Roma company sprejevi Foto: Roma company

Roma Company se potrudila da u svoj asortiman uvrsti različite vrste dekorativnih sprejeva vrhunskog kvaliteta i na taj način pomogne da vaše ideje sprovedete u dela. Sve što vam je potrebno pored već pomenute ideje i kreativnosti je dobra volja i izbor pravog dekorativnog spreja.

Ukoliko ste tip osobe koji voli prirodu, divlje planinske predele, nepregledne šljunkovite plaže, u tom slučaju dekorativni sprej za postizanje EFEKAT KAMENA je idealan za vas. Za sprejeve koji postižu efekat kamena najidealnije su podloge poput drveta, metala, betona, gipsa koji u nekoliko poteza spreja dobijaju najsjajnije odraze belog kamena, minerala, crnog granita ili krečnjaka. Takođe, postiže se i efekat šljunkovite podloge.

SPREJEVI SA METALIK EFEKTOM savršeni su za kreiranje elegantnih i briljantnih metalik završnih obrada. Sprej se može nanositi na drvo, metal, gips, zidove, keramiku i samim tim nudi širok spektar primene na najrazličitijim mestima u vašem životnom prostoru.

Da vaš dom zasija punim sjajem u pomoć pristiže Romin proizvod u obliku dekorativnog spreja za BLISTAVI ZLATNI ILI SREBRNI EFEKAT. Širok spektar primene ovog dekorativnog spreja na površinama poput stakla, drveta, kartona, metala, ostavlja blistavi svetlucav srebrni ili zlatni sjaj i jednu toplu prirodnu notu u vašem domu.

Posebna boja u spreju za upotrebu na materijalima poput plastike, drveta, metala, koja akumulira svetlost i potom svetli u mraku još jedno je od originalnih proizvoda Roma Company. Efekat SJAJI U MRAKU postiže se dekorativnim sprejom čija je upotreba praktična na prekidačima za svetlo, plafonima, zidovima, postoljima lampi, okvirima vrata itd. Vaš dom dobiće jednu modernu notu a može biti i posebno zanimljiv najmlađim ukućanima.

TEKSTURNI MULTI-KOLOR SPREJ je visokokvalitetan reljefni sprej sa multi bojom u jednoj boci, izuzetan za nameštaj na terasama i verandama. Vaš nameštaj dobiće izuzetno moderan ton reljefnog vizuelnog efekta a pored osveženog izgleda i već postojeće udobnosti omogućiće ukućanima prijatniji borovak i odmor.

Još jedan od izuzetnih Rominih proizvoda u obliku dekorativnih sprejeva jeste sprej za postizanje EFEKTA MATIRANOG STAKLA. Vitražna boja za staklo trenutno transformiše izgled bistrog stakla u staklo obojeno prozirnim premazom koji je čvrst i otporan na ogrebotine. Njegova primena odnosi se samo za upotrebu u enterijieru.

Dekorativni sprejevi viskog kvaliteta mogu se pronaći u svim radnjama Roma Company širom Srbije, među mnogim proizvodima iz širokog spektra asortimana za uređenje vašeg doma.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA