Otvaranje prve Samsung experience zone u Srbiji

Kompanija Samsung Electronics će 23. septembra otvoriti prvu experience zonu u Srbiji

  • 0
Samsung Foto: Samsung

Prostorije Tehnomedije na Novom Beogradu, Omladinskih brigada 33a, biće poprište ove ekskluzivne zone na kojoj će svi posetioci imati priliku da steknu uvid u izuzetnost Samsung tehnologije.

Proizvodi koje će biti u fokusu ovog događaja su novi Samsung Neo QLED 8K / 4K i OLED televizori, kao i Bespoke frižideri i Bespoke jet usisivači. Posetioci će biti u prilici da se iz prve ruke uvere u izuzetne tehnološke karakteristike pomenutih Samsung uređaja.

Posetioce samog događaja očekuju zanimljivi i vredni pokloni iz bogate Samsung kolekcije uređaja, kao i razne aktivacije, zone za slikanje, uticajni influenseri, kao i mnoge druge zanimljivosti koje će organizatori tek otkiriti.

Napredne performanse čišćenja sa Bespoke Jet usisivačem, kristalna rezolucija QLED i OLED televizora kao i nove napredne funkcije Bespoke frižidera će svim prisutnima predstaviti jednu potpuno novu dimenziju tehnologije.

Bespoke Jet usisivač se odlikuje po laganom dizajnu koji omogućava maksimalnu upotrebljivost kao i težinom od svega 1,44 kg. Pored toga, posuda koja skuplja prašinu i prljavštinu se vrlo lako čisti pod vodom i brzo je spremna za upotrebu. Povrh svega, zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će i vazduh u prostoriji držati higijenski čistim.

Samsung Foto: Samsung

Velika zapremina Samusng Bespoke frižidera omogućava da u njega stane velika količina hrane i pića. Pored toga, izuzetne funkcije poput All-Around Cooling sistema koji ravnomerno rashlađuje sve namirnice, preko No Frost tehnologije koja održava stabilnu temperaturu i sprečava formiranje leda, do Power Freeze funkcije koja postavlja najnižu temperaturu za zamrzivač, čini ovaj uređaj tehnološki besprekornim.

Samsung Foto: Samsung

Naposletku, Samsung Neo QLED i OLED televizori donose potpuno novo iskustvo gledanja TV sadržaja. Zahvaljujući neuronskom Quantum procesoru, na Neo QLED TV-u, svaka slika će dobiti kristalno čist sadržaj. Dolby Atmos i Q-symphony stvaraju koncertnu, čak i navijačku atmosferu u prostoriji, što će predstaviti jednu potpuno novu dimenziju za korisnike. Elegantan dizajn će se savršeno ukopiti u bilo koji prostor, što važi i za OLED TV, zahvaljujući tankim crnim ivicama. Takođe, OLED pojačivač osvetljenosti pruža nenadmašivi kvalitet boja, kontrasta i detalja, dok briljantna tehnologija 4K AI skaliranja dopunjena sa 20 neuronskih mreža prikazuje svu moć 4K rezolucije.

Samsung Foto: Samsung

Stoga iskoristite priliku da u petak, 23. septembra od 18 časova budete deo prve Samsung experience zone u Srbiji.

Očekujemo vas!

Za najnovije vesti posetite Samsung news.samsung.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA