LAPTOP AKCIJA DO 40%: 100 laptopova sniženo na Shoppsteru

Preko 20.000 popularnih proizvoda na velikim sniženjima u okviru jesenje "Mega Akcije" na prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji, Shoppster

  • 0
Shoppster Foto: Shoppster

Prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji Shoppster pripremila je preko 20.000 proizvoda na popustu u okviru tradicionalne "Mega Akcija", a na sniženju do 40% možete naći više od 100 laptopova.

Period najvećih popusta koji obuhvataju neke od najtraženijih proizvoda iz svih kategorija – od malih kućnih aparata, bele tehnike, dečijeg nameštaja i opreme za bebe, preko alata, posuđa i kozmetike, sve do najvećih imena iz sveta tehnike, kao i popularnih Shoppster brendova, traje od 19. septembra do 16. oktobra.

-Prošlogodišnja, kao i ovogodišnja prolećna Mega Akcija bile su jedinstvene prilike ne samo da Shoppster uzvrati veliko poverenje naših kupaca, već i da to uradimo na najadekvatniji mogući način. Tako smo, i ove jeseni, pažljivo pratili navike i interesovanja kupaca, zbog čega se među ovih 20.000 artikala nalaze i oni za koje je tokom godine vladalo najveće interesovanje - istakla je Ljiljana Ahmetović, izvršna direktorka ovog pionira moderne eCommerce industrije u Srbiji.

Shoppster Mega Akcija nudi velike popuste, a među 20.000 proizvoda nalaze se Shoppster sprave za fitnes, Russell Hobbs kuhinjski uređaji, Dell monitori i prenosni računari, Samsung mobilni telefoni, Xiaomi televizori ali i prečišćivači vazduha istog brenda, koji su naročito popularni pred grejnu sezonu.

Jedna od posebnih pogodnosti za sve kupce je i besplatna dostava na paketomatima širom zemlje, koji pokrivaju preko 100 lokacija u 40 gradova. Takođe, registracijom na Shoppster.rs dobijate status Smart korisnika, i time otvarate još veći spektar mogućnosti koji najveća domaća "one-stop shop" prodavnica nudi svojim korisnicima.

Posle dve godine uspešnog poslovanja, Shoppster.rs posluje već više od dve godine u Srbiji, a danas broji preko 180.000 proizvoda i preko 3.500 brendova i nastavlja sa svakodnevnim širenjem ponude u svim kategorijama, pripremajući još više promotivnih perioda i sezonskih iznenađenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA