• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pileće grudi sa paprikom kao omiljeni deo vašeg doručka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najslađi zalogaji su oni jutarnji, kada tek razbuđeni skupljate snagu za dan pred vama

  • 2
Neoplanta pileće grudi

Foto: Kompanija Neoplanta

Dok kroz misli "listate" sve obaveze koje vam slede, u trpezariji spremate sendvič, baš po vašem ukusu. I možda nisu svi sastojci uvek isti, ali jedan jeste. Onaj bez kog omiljeni sendvič ne bi imao ono nešto - jedinstven, bogat ukus.

Omiljeni sastojak vašeg doručka slaže se sa svima: sa salatom i namazima, sa hlebom i lepinjom, ali i sa začinima. Jednako je ukusan kad je topao, ali i kad je hladan. U bilo kojoj varijanti da ga spremite, i s kim god da ga uparite, vaš sastojak će uvek doći do izražaja. Iz kuće izlazite siti i zadovoljni, i sve to što vas čeka danas neće biti tako teško.

Omiljeni sastojak vašeg doručka je toliko dragocen da ne želite čak ni da ga tajite, stalo vam je da i ostatku sveta jutra izgledaju poput vaših. I zato ponosno, svima do kojih vam je stalo predstavljate delikates kompanije Neoplanta – pileće grudi sa paprikom.

Neoplanta pileće grudi

Foto: Kompanija Neoplanta

Kada govorite o ovom delikatesu, uglavnom prvo istaknete da pileće grudi sa paprikom predstavljaju idealan balans ukusa, kao i da je pravljen od najfinijih komada pilećeg mesa i sveže crvene domaće paprike. Pored toga što sadrži nisku kalorijsku vrednost – samo 80 kcal na 100g i manje od 2% masti, jedinstven je i po tome što je pogodan za ljude sa intolerancijom na gluten.

Potom ponosno ističete kako pilećim grudima sa paprikom možete obogatiti sve obroke, ali da je vama najvažniji doručak, koji, zahvaljujući Neoplanti, može biti raznovrstan i uvek ukusan.

Bilo da ste se probudili raspoloženi za laganu salatu ili sendvič, čija će vas nutritivna vrednost dugo držati sitim, ili biste samo da naseckate na roto dasku malo pilećih grudi sa paprikom, ili da na putu do posla uživate u mini pici sa svojim omiljenim sastojkom - u svakom ovom pojedinačnom slučaju, vaš organizam će vam biti zahvalan jer ste mu na početku dana darovali ozbiljan vetar u leđa, doručak koji ga "inspiriše" da radi i bude kreativan.

Neoplanta pileće grudi

Foto: Kompanija Neoplanta

Neoplanta pileće grudi sa paprikom dolaze u mini pakovanju od 350g, ali i u kilogramskom pakovanju u kome cela porodica u svakom zalogaju može uživati široooko i natenane. I ne samo porodica. Podelite svoje omiljene jutarnje specijalitete i sa prijateljima, i kolegama na poslu. Neka se dobra priča o najukusnijim obrocima čuje široooko.

Dok na kraju dana sedite u svojoj udobnoj dnevnoj sobi i razmišljate o svemu onome što vam je jutros bilo na spisku obaveza, setićete se koliko je sve postalo lakše posle doručka. Želećete da vam i sutra dan počne tako, i dan posle sutra, i svaki sledeći. Dobra vest je što je to moguće, jer je Neoplantin delikates tu da bi ostao i delio jutra sa vama.

Zato sutra pustite mašti na volju, poigrajte se receptima i osmislite neku novu kombinaciju za kiflice, picu, salatu. Ne zaboravite da se Neoplanta Delikates pileće grudi sa paprikom odlično slažu sa svim drugim sastojcima i čine ozbiljnu družinu u carstvu ukusa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • M

    29. septembar 2022. | 09:05

    Najbolje peceno prase za dorucak

    Podelite komentar