≫ 

Šta znači sanjati da ste goli u javnosti?

Ovaj san izaziva veliku neprijatnost

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Snovi vezani za golotinju su jedni od najčešćih neprijatnih snova. Statistički gledano, žene češće sanjaju da su gole, dok muškarci sanjaju golotinju drugih osoba.

Ako ste u snu goli, to ukazuje da ćete doneti odluku da napravite prekretnicu u životu. Ovaj san ukazuje da je rešenje blizu, odnosno da ćete tačno znati šta sledeće činiti.

Međutim, moguće je da već duže vreme radite na nečemu, ali zbog nedovoljnog truda rezultati konstantno izostaju. Shvatićete da odustajanje nije opcija i počećete ozbiljnije da radite na tome.

Ljudima često nije prijatno da ih drugi gledaju gole, pa ako u snu osetite intenzivan osećaj stida, to ukazuje da ste nesigurni po pitanju donošenja neke životne odluke.

Ali kada sanjate da ste goli sa voljenom osobom, to simbolizuje zdravlje i napredak. Vaše ljubavno partnerstvo se zasniva na međusobnom poverenju i otvorenim razgovorima, te ste slobodni da sa partnerom podelite svaku fantaziju koja bi mogla da začini vaš seksualni život. Zahvaljujući takvom odnosu, nemate potrebe da tražite avanture sa strane, već uživate u novim iskustvima sa osobom koju zaista volite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA