≫ 

Srbija uvozi hleb: Zamrznuto pecivo samo se dopeče pred kupcima

 ≫ 

Da li ste čuli za parbejking? To je tehnika pripremanja hleba i peciva koji su delimično pečeni, a onda brzo zamrznuti i spremni za transport

Komentari

  • @

    11. januar 2020 | 09:53

    Nase brašno u EU oni nama odpad .

  • DRagutin

    11. januar 2020 | 02:51

    Lepo je naš pevač, nažalost pokojni Toma Zdravković opevao u jednom stihu, "dotako sam dno života "... ! Ej bre hleb da uvozimo!!! Mi svi kolektivno kao Finci 60-ih godina prošlog veka treba da skočimo sa mosta u Dunav i da se ubijemo, kada čovek pogleda šta smo dozvolili da nam rade!

  • Luka

    10. januar 2020 | 14:48

    Zemljo, otvori se!!!

  • v@sa

    10. januar 2020 | 11:59

    Zato mi izvozimo žito i zatvaramo , gradske pekare...

  • XXL

    10. januar 2020 | 10:09

    Prije su svi sami hljeb pravili, danasnje zene imaju duze nokte od prstiju:))))))) zato Srbija jede smrznuti Rumunski hljeb 😂😂😂

  • Milan

    10. januar 2020 | 09:59

    Preko Pogače traže hleba

  • Storm

    10. januar 2020 | 09:10

    Užas šta sve ovaj naš narod jede. Pa vi ne možete ni normalni hleb da kupite. E moj Tito !

  • Aleksandar

    10. januar 2020 | 09:04

    Jeste skupo nam je zito, 18 dinara kilo, pa moramo da uvozimo skuplje proizvode...