Lenje sarmice sa mlevenim mesom koje se spremaju o čas posla

Dvoumimo se između “lenje” i “štedljive”, ali lenja nam se više dopada

Komentari

  • J...

    23. februar 2019. | 19:01

    Evo i drugog recepta za domacccice.kolicina 1:1 luk uprziti. Dodati meso i dobro prodinstati .kad ispari voda dodati pirinac( biber alevu papriku.iseckan kupus kao za podvarak podeliti na 2 dela.u dublju vatrostalnu ili jos bolje zemljanu posudu lepo rasporediti pola kupusa onda sipati fil a preko drugu polovinu kupusa.poklopiti tanjirom dodati vode da ogrezne kupus i staviti u rernu da se krcka na 220.kad voda ispari izvaditi tanjir i preliti vrucom masnocom(kao zaprska ali bez brasna)

    Podelite komentar

  • Dija

    23. februar 2019. | 13:18

    Meni ovo liči na Podvarak, nešto kao otvorena sarma?Ne dopada mi se.

    Podelite komentar