• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plazma letnje šeme

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dugo očekivano leto je konačno stiglo, a sa njim i sezona putovanja i godišnjih odmora. Ono što je zajedničko za sva putovanja, što ih upotpunjuje i čini još lepšim je Plazma, naš neizostavni i omiljeni saputnik, gde god da krenemo, u svakoj prilici i na svakom mestu

  • 2

I zato je Plazma odlučila da ove godine sve potrošače obraduje nagradnim konkursom „Plazma Letnje šeme“, u kom svi učesnici dobijaju.

Brojne nagrade koje ove godine dodeljujemo su neizostavni deo svakog putovanja, a pored majica, lopti, peškira, ove godine poklanjamo i Generali individualno i porodično putno osiguranje.

Sve što je potrebno je da kupite neki od Plazma proizvoda koji na sebi imaju „Plazma Letnje šeme“ markicu, registrujete se na www.letnjeseme.rs i unesete kod sa pakovanja Plazma proizvoda. Kodovi sa pakovanja se pretvaraju u bodove, koje možete da skupljate i naručite neki od poklona koje brend Plazma nudi ovog leta.

Svi pokloni stižu na Vaše ime na adresu Pošte koju ste izabrali, dok se osiguranje poručuje putem dodatnog linka, koji će Vam biti poslat.

Trajanje Plazma letnje Šeme nagradnog konkursa je od 17.06 2019. godine pa do isteka zaliha, ili do 18.08. 2019. godine.

Sve su ovo razlozi zašto je Plazma sve što Vam treba na svakoj destinaciji i u svakoj prilici i ovog leta. Zato, izaberite destinaciju i uživajte u svojim letnjim šemama jer je Plazma tu - za Vaš svaki put.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • 😜

    19. jun 2019. | 17:08

    Brend Srbije! Obožavam plazmu,naravno slatku!

    Podelite komentar

  • Jankovic vesna

    22. jul 2019. | 12:19

    Skypili smo poene za loptu ali kada smo otisli u postu rekli su nam da nigde nismo registrovani pa bih zamolila da mu javite u koju postu i zasto nigde nismo registrovani .

    Podelite komentar