≫ 

3 recepta za omiljena jela Pavla Vuisića: Musaka od patlidžana, jagnjeća kapama i pita od kajsija

 ≫ 

Prošla je 31 godina otkako nas je napustio jedan od najvećih srpskih glumaca Pavle Vuisić, a u njegovu čast delimo tri recepta za njegova omiljena jela.

Komentari

  • sumadinka

    1. novembar 2019. | 16:25

    Pavlaka za kuvanje nije bila u to vreme a ni origano, danas moderne domaćice (kao Vjeko iz Bosne) naguraju u jela i bosiljak i ruzmarin, kurkumu, da te bog sačuva, u musaku stavljaju cimet, bosiljak je za groblje, ruzmarinom se kite svatovi, kurkuma nije sa našeg podneblja i naš dnk je ne prepoznaje...

    Podelite komentar

  • Pero

    18. jul 2019. | 09:00

    U njegovo vreme kod nas se nije mogao naći origano, samo peršun za musaku, mada više preferiram običnu musaku sa krompirom i mesom.

    Podelite komentar

  • FANTOM

    18. jul 2019. | 01:10

    Mislim da kapamu nije moguce napraviri sa spanacem! Kapama se pravi od rastike ili vinovog lisca !!!! A preko toga gusti hercegovacki jogurt od kozijeg mleka!!! Podje mi voda na usta u ove kasne sate!!!

    Podelite komentar

  • Jaaa

    17. jul 2019. | 23:13

    A prvi recept je najludji...pavlaka za kuvanje u to vreme. Hahaha.....svasta

    Podelite komentar

    • 18. jul 2019. | 01:10

      Jo

      @Jaaa

      I kocke za supu i te tako kore za pitu...

      Podelite komentar

  • Косингас

    17. jul 2019. | 17:56

    Легендино презиме је Вуисић!

    Podelite komentar

  • jogin

    17. jul 2019. | 17:09

    vegani u histeriji, ovo je politički neprihvatljivo.

    Podelite komentar

  • Zvele

    17. jul 2019. | 15:34

    Napokon nesto normalno da objavite jedan je Pavle legenda .Paja Čutura

    Podelite komentar

  • Djox

    17. jul 2019. | 15:06

    Bravo za tekst! Jos ovakvih molim vas! Pozdrav redakciji,najbolji !!

    Podelite komentar

  • qq

    17. jul 2019. | 15:02

    Bravo. Pored politickih zamlata i olosa iz rijalitija napokon nesto lepo i pametno. Nastavite sa ovakvim clancima i od drugih glumaca em sto je lepo podsetiti se na njih em i naucimo da spremamo neka lepa i ukusna jela.

    Podelite komentar