≫ 

Spremite omiljeno jelo Bate Stojkovića: Rođeni Beograđanin je uživao u receptu iz centralne Srbije

 ≫ 

A mi vam delimo recept za ovaj srpski specijalitet!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Biljka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljka

    22. jul 2019 | 12:16

    Proja se pravi: projino brasno, voda, so, a projara jugurt, ili sir, ili pavlaka i td. Nema ovo veze sa projom. Mnogi grese u nazivu PROJE, a u stvari to je PROJARA.

  • Biljka

    22. jul 2019 | 12:06

    Proja u kojoj se dodaje sir se zove PROJARA, a ne Proja. U pravu proju se osim vode i soli ne dodaje nista. Mnogi mesaju babe i zabe, pa im to dodje isto, a nije!

  • Nije nego

    21. jul 2019 | 18:52

    Jaka stvar sto je rođeni Beograđanin. Ima gomila rođenih Beograđana koji jedu suvo meso a nikad nisu videli sušaru. Ima isto tako u unutrašnjosti ljudi koji vole pare a ne znaju gde je "Topcider" ili piju pivo a BIP ne znaju ni da se otvara-zatvara, odnosno ima u Beogradu rodjenih Beograđana koji su voleli vartex farmerke isto kao i oni u provinciji. U novije vreme se i ime hrani menja jer je pripadnost kraju bitnija od suštine. Tako je katađorđeva snicla u pristini postala skenderbegova a u sloveniji ce za koju godinu mozda biti Presernova, a rodjeni Ljubljancani iako su rodjeni u Ljubljani vole kranjsku kobasicu. U Zg ako trazis Martovsko pivo i purgeri (rodjeni Zagrepcani 4 kolena) se smeju. Jednom recju, veza izmedju mesta rodjenja i sladokusca ne postoji.